|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Autocad 2006 Ders Notları
Forum sitesine uzun zamandır uğramıyordum. Daha önce üye idim ve Autocad 2006 Ders Notlarımı paylaşıma açmıştım. Ama görüyorumki birçok arkadaş eski linkler öldüğü için indirememiş ve yeni link soruyorlar. Aday üyeliğe alındığım için onlara oradan cevap veremiyorum. Download bölümünde kendi yüklediğim dosyayı idirme yetkim yok deniyor. Link ölmüş diyenlere cevap veremiyorum. Eğer üyeliğe kabul için 50 mesaj istiyorlarsa bize şimdiden hoşçakal demek düşer. Ben forum sitelerinde almaktan çok vermeyi seven bir kişiyim ama bu kısıtlamalar bana uygun gelmiyor. Ben yine de kendi hazırlamış olduğum ders notlarını ve beraberinde örnek dosyaları, Güle güle kullanın
RapidShare: 1-Click Webhosting En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 15:13. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
notlar güzelmiş malzeme bilimi mühendisliğinde okuyan kardeşime autocad i nasıl öğreteceğimi düşünüyordum kara kara
![]() forumdan ayrılmasan ne güzel olur.. 50 mesaj kotası ilginç ama faydalı görünüyor. En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 15:13. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Bu 50 mesaj sınırı ile ilgili eğleştirinizi haklı kılmıyor tabi ![]()
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|