|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
ben render yapmayı bılmıyorum bunu nasıl ogrenmemı tavsıye edersınız karıstırılarak ogrenılırmı?
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
3D
Valla render olayı ıcın autocad de ugrasmayın derım,en guzeli 3D VIZ ya da archıcad falan ogrenmek.Bu programlarla cok ıyı sonuclar alınabılıyor.
Kolay gelsın...
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
gulseren autocadin renderı gercekten iyi değildir ama öğrenmen için su yolu belki izleyebilirsin...
view render-->metarials enter metarials library(sağdaki bölmeden bir metarial seç)-->import-->ok -->attach(nesneni seç) rr yaz enter ve bidaha enter....alsana render (tabiki yaptığın çizimin 3 boyutlu olduğunu kabul ederek bunları yazdım)ışık ayarlarını fln karıştırarak öğrenebilirsin... kolay gelsin...
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
AUTOCAD RENDER
autocad renderından sonuç almak için çok fazla uygulama yapmak şart bu konuyla ilgili detaylı bir kaynak olmaması ise render özelliklerinin bilinmemesinin en büyük nedeni zaten AMA autocad render ına sonuna kadar güveniyorum ve sana bir örnek teşkil etmesinin yanında azmini ateşlemesi açısından bir örnek yolluyorum koltuk modelinde sadece minderler ve kadın figürü harici programlardan eklendi geri kalan herşey ısıktan rendera autocad tarafından yapıldı AUTOCAD RENDERINI ELEŞTİRMEK İSEYENLERE DUYRULUR |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
render basarılı olmus. Benim merak ettigim nokta ayna görüntüsünü zemine nasıl verdiniz
![]()
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|