|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
dosya şifreleme
Merhabalar
AutoCad dosyalarımı Excel ve Word deki gibi açılış şifresi koymak istiyorum . Cevaplarınız için çok teşekkürler Güven |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
AutoCAD'te öyle bir şifre yok ne yazık. (bilinen)
fekat zip ile bu sorunu çözebilirsiniz. (muhakkak biliyordunuz ama yine söyliyim) yani şifreli zipleyin, acan adam şifreyi vermeden göremesin. Ancak bazı programlar hem excel word hem de zip için bu şifreleri çözebiliyorlar. Olaylar bundan ibaret.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Sevgili güven
Arda Serim duyurdu AutoCAD 2004 'te böyle bir özellik var. Kilitleyebiliryorsunuz. Hemen geldi sıcak bilgi vereyim dedim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
2004 de save as den tools, security options dan şifre koyulabiliyo
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Save as'deyken Tools nerede görünüyor? Word'de görünüyor ama AutoCAD'de göremedim
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
görüldüğü gibi sağ üst köşede. kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
:(
Ben 2000 kullandığım için bende yok
sanırım 2004 ile (veya 2002 ile) gelen bir yenilik... iyi bir özellik...
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
olmadı yar....
2004 de save as den tools, security options dan şifre yi ben bi türlü koyamadım yaa . şifreliyorum , tekrar open dediğimde açılıyor .
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Üyesi
|
Şifre çalışıyor
Alıntı:
çalışıyor görüldüğü gibi. win98 de aynı problem banada olmuştu xp' sorun yok.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
options
Arkadaşlar yaptığınız çizimi 2004 formatında kaydetmeniz lazım en az. bunun için tools/options/ save menüden ayar yapmanız lazım. Kolay gelsim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|