|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Autodesk Arch Studio
Hakkında bilgisi olan var mı.
Ben sadece tanıtımlarından biliyorum. Sadece sunum programı mı. (Belki müşteriye konuyu anlatmak için elzem olan zamanlarda işe yaraıyordur) Yoksa kavramsal işler yaparken de işe yarıyor mu. Bize tablet PC uzak görünüyor tabii. Ama yine de kullanan varsa kısa bir bilgi alsak. Ben istesem Sayısal'^dan bir tane demo Mimarist'e yazsam olmaz. Çok program tanıtımı gibi olur. Chip'e yazsam sadece mimarlara yarar bu program diye istemezler. İşte öyle.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
merhabalar
program tamamen tasarım olayını bilgisayarda yapmaya imkan kılıyor. artı basit çizim kullanarak ve verileri fare yerine tablet ve kalem kullanarak serbest el çizim yapmaya imkan sağlıyor farklı formatlarda gelen tasarım ve yapılacak işle ilgili verileri bir masa düzlemi üzerinde birleştirmede kolaylıklar sağlamaktadır. evet dediğim gibi almayakarar verdik ve sayısal grafikten konu ile ilgili bir demo talep ettik ve cevap olarak ellerinde demosu olamadığını aldık ve bize öneri olarak webten indirmemizi önerdiler konu ile ilgili http://usa.autodesk.com/adsk/section...123112,00.html adresten ayrıntılı bilgi alabilirsiniz sanırım. birede programın bir aya önceye kadar türkiyede satışı yoktu şimdi varmı bilmem. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|