|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
dısarıdan bagzı fırmalara autocad ve max cızımlerı, cesıtlı tasarım ıslerı yapmak ıstıyorum. Bunu buradan sormak garıp kımse de fıat vermez bılıyorum ama, acaba istanbulda bu isi yapmak isin fırmalara ne kadar teklıf goturmk gerekır acaba? bu ısın ıcınde olan ve bılen bırılerı varsa lutfen yardımcı olsun kıtlendım buralarda. e acemılık zor sey canım!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
sanırım bu konun yeri genel cad bilgileri olsa gerek.
Neyse dikkat ettiyseniz pano bölümünde szin gibi iş yapmak isteyen onlarca kişi var. Zaten kimsenin size ne fiyat önerceğini zannetmiyorum. Düşünsenize çizim nedir 3b midir 2b midir. Nedir? ufak mıdır büyük müdür. Uğraştırıcı mıdır. Yani esnaf ve sanatkarların belirlediği gibi bir büfedeki sosisli fiyatı değil ki bu. Ki bi de tasarımiçin fiyat demişsiniz. Zor tabi. Mimarlar odasının bir hizmet tarifesi var. bunun dışında, dışarıdan nasıl fiyat verilecğei konusunda uzun süren bir tartışma da kimse istemez. Ya da size hiç verilmemiş bir cevap olmasını da istemez. Durum böyle.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|