|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
selamlar benım sorum şu autocad'de 3 boyutlu çizim yaptıgımda ve sonrasında render yapıtıgımda ekrandakı görüntü objeyı oynattıgım zaman objeye verdigim doku yok oluyor. yanı agac veya cam, metal herhangı bir dokuda görüntüyü sabıtlıyemıyorum umarın anlatabıldım
yardımlarınız içim şimdiden teşekkur ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba
uzun süredir autocad ile render almıyorum fakat hatırladığım kadarıyla autocad de render komutunu girdikten sonra elde ettiğiniz foto hareket ettirdiğiniz zaman yok olurdu bu normal. siz render aldıktan sonra eğer sonuçtan memnunsanız ve bu görüntüyü saklamaz isterseniz onu kaydetmelisiniz yani fotoğraf haline getirmeniz gerekiyor. ama belki son versiyonlarda başka bir çözüm yolu daha vardır. kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
evet autocad 2006 ve öncekilerde öyle bir sorun var fakat 2007 ve 2008 de öyle bir problem yokkk...öyleolması normal bence de...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hangi versiyonu kullnadığınız önemli, Autocad 2007 de render işleminden sonra aşağıda "output file" adı altında render ile ilgili bilgi satırı çıkar. Bu satır üzerinde sağ tık yapın ve "save a copy" seçeneğini seçin. Fotoğraf olarak kaydetmiş olursunuz. Kolay gelsin.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|