|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Windows Vista ve Autocad
Vista işletim sistemli yeni bir notebook aldım ve Autocad 2008 kurdum çünkü 2007 çalışmıyor. 2008 ortamında çizim yaptıktan ve kapattıktan sonra dosyalar tekrar açılmıyor ama başka bir bilgisayarda açabiliyorum. Save as dan 2004 formatını seçiyorum yani 2007 de de kayıt etmiyorum. Vista hakkında bana bilgi verirseniz çok sevinirim. Çünkü xp kurmam imkansız aldığım modelin xp driverı yok
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Satın aldığınız 2007'nin Vista yamalarını, satın aldığınız firma sağlamak zorunda.
2008 içinse sanırım %30'luk indirimli yükseltme paketleri var. Hangi yetkili satıcıdan aldığınızı söylerseniz belki biz de söz konusu firmaya mail atabiliriz. Cevap bekliyoruz. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
cevabınız için teşekkür ederim. Bu konuyu lisans sahibi ile görüşeceğim yani şirket sahibimizle tabi 2007 de vistanın yaması varsa. Belkide vistaya geçmekte erken davrandım çünkü statik hesapları yaptığım sta4-cad kilidimde çalışmıyor yani vista beni şuan çok mağdur etti.
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, xp compatibility'i bilgsayarınızda sağlanmış mı diye kontrol edebilirsiniz, olması gerekir gibi görünüyor. Bir başka forumdan uygulanmış ve başarılı olan bir yöntem şöyle: (Tercüme) "Vista Premium yükledim ve Autocad 2007 artık başlamıyor. *Programı xp compatibility modunda ve run as administrator olarak çalıştırdım ve sorun çıkmadı. *Bunu ikona sağ-klik'leyip, properties'i seçerek yapabilirsiniz *Program başladığında authorize changes to your settings diye uyaracak. YES'i işaretleyin ve her şey yoluna girecek." Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|