|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba
elimde yaklaşık 1500 kadar blok oldu bunun en güzel yanı ise her tasarımda farklı farklı sunumlar elde etmek fakat bloklar bu kadar çok olunca bunları düzenlemek problem oluyor hangisi neredeydi bulamıyorum kendime göre sınıflandırdım ama sanırım bunları düzenlemek için bazı programlar varmış aranızda bu programları kullanıp da memnun olanlar varsa düşüncelerinizi paylaşmak isterim. bana tavsiye edebileceğiniz bir proğram var mı? düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
hııımmm
aslında volo view express yani AutoCAd ie gelen bir programcık dwg'leri kolay açmaya yarar. Ancak ben olsam hızlı olmak amacı kategorilere ayırfığım blockların hepsini bir dwg'ye getirirdim. Lazım mı oldu. Design center diye bir şey var AutoCAD'te yan tarafta hangi dwg'de hangi block var görebiliyorsunuz. Şakırt oradan sürükle bırak yöntemi ile görebilirsiniz. başka pirograma hacettt yok.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
yardımınız için teşekkür ederim autocadin bu özelliğini bilmiyordum
|
|