|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Herkese merhaba. Ben yeni üyeyim. Böyle bir imkanı yaratan kişilere şimdiden teşekkür ederim.
Gelelim benim sorunuma: R14 kullanırken çıktımın kenarına "Hpconfig" komutunu kullanarak dwg'nin directory'sini (D:\DRAWING\F4M\INSEPARA), çıktı tarih ve saatini yazan, gösteren bir yazı olurdu. Şimdi ise bunu Autocad2000 de bir türlü başaramıyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Selam
sanırım HP yazıxı ya da plotter'ın sürücüleri sayesinde acad.lsp dosyasına yada R14 içindeki bir yerde lisp eklemesi yapılmış böyle bir komut kullanılabilir olmuştur. 2000'den sonra bir daha HP'nini o aplikasyonunu kurmayı deneyin eğer program kurarken acad dizinini sorarsa yeni acad'ın dizinini gösterin. ya da bir şekilde hpconfig komutunun yer aldığı lsp dosyasını bulup onun içeriğini uygun bir şekilde acad.lsp'ye ekleyin. Eğer bu bir dll ya da arx dosyası ile çalışıyorsa adaptasyon daha zor olacaktır. ya da ya da bunu becerebilenin hp'nin acad sürücüs olduğunu düşünüyorsanız web sitesine girip yenib ri sürücü var mı onu öğrenin. Kesin bilgi bulursunuz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
teşekkür
yardımınıza ve ilginize teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|