|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Limits ayarları ve zoom
Herkese merhaba
Biliyorum daha öncede bu tarz sorular olmuş ancak arşivde sorunumun cevabı olan bir kısım göremediğimden yardımınıza ihtiyacım var. Sorum ise şu: Dosyamda zoom extend yaptığımda projemin kendisini birebir almak yerine (zoom extend yaptığımızda direk karşımızda olan net görünüm) onu köşede küçültecek şekilde bırakması ve boş uzay alanının büyük bir bölümünü de göstermesi.Daha önce o kısımlarda çalıştığım için gösteriyor olabilir ancak artık orada çizim yok.Layerların hepsi normal.Freeze li ya da kilitli hiçbir çizgi yok.Limıts ile sol alt köşesiyle sağ üst köşesini belirlediğim de bile zoom extend yaptığımda yine aynı uzay boşluklu paftamı gösteriyor.Paftamın sol alt köşesini 0,0,0 kısmına taşıyarak limits ayarlarını yeniden düzenledim ancak hiç bir yararı olmadı. Ne yapabilirim? Yardımınız için şimdiden teşekkürler. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
1. erase / all / remove/ deyip kendi çizimini window metodu ile seç / enter /birkısım görünmeyen objeleri sececektir büyük ihtimal ile onları sil
2. kullandığı blokların yerleştirme noktalarını kontrol et çiziminin çok uzağında olabilir bazen olabiliyor farketmeden insert point i çok uzak bir nokta verilmiş olabiliyor oda zaten zoom extentini etkiler
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
ilk söylediğinizi denedim.Oldu.Çok teşekkür ederim.Görünmeyen ama orada olan nesne silindi(!)
![]() O kadar da o bölgeleri silmeme rağmen! |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|