|
|
#1 |
|
Yönetici
|
taşında render yapamıyorum
Alttaki mesajı yeni kou açmaya fena halde üşenen "3. boyut" isimli kullanıcmız yazmıştır. Lütfen cevapları buradan veriniz.
Ve lütfen yeni konu açınız karışmasın. Konu başlığı: render yapamıyorum..pls help me acil arkadaslar ben cad'de 3boyutta bir villa çizdim ama renklendiremiyorum yani çatısını kırmızı pencerelerini kahverengi yapmak istiyorum bu ise zannedersem render ile oluyor ama herseyi denedim basaramadım bana yardım ederseniz sevinirim
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
selam....
bu işlemin bir başka yolu da var... öncelikle üç boyut yaptığın resim sanırım katı modeldir.... yani bne şimdilik öyle farz ediyorum.... şimdi soli edit ti galiba burdan yüzey renklerini değiştirebilirsin... az biraz ingilizcen varsa bu iş çok kolaydır.... ben sana daha detaylı bilgiyi anlaşılabilir bir biçimde yollayacağım.... biraz sabır.... sevgilerimle.... bir de sorulara cevap yazmak istedim kapalıdır dendi.... hayırdır bir sorun mu var..... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
ben buna bakmadan 3.buyut adlı arkadaşa cevap vermek istedim.... bunu başaramayınca da bir konu açtım.... onu buraya taşımam gerekir mi.....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
yok valla bişey kapalı fln deel ne kapalı olabilirki anlamadım...sorulara cvp?valla anlamdım sorry
![]()
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|