|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
acad 2006 da sorun
merhaba. bilgisayara acad 2006 yı kuruyorum, sorunsuz bir şekilde kuruluyor, ancak çalışmıyor program. Sağ tıklayıp aç diyorum yine de açılmıyor. Eskiden 2005 vardı ve çalışıyordu. Sonra bilgisayara format atıldı ve Deep Freeze diye bir program yüklendi. Ondan beridir acad i çalıştıramıyorum. Birkaç kez kurdum kaldırdım, olmadı. Acilen bu problemi çözmem gerekiyor, yetişmesi gereken bir proje var. Yardım edebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
aldığın hata mesajı nedir ?
onu yaz da ona gre bir çözüm üretmeye çalışalım |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Deep Freeze programı yüzünden olduğunu düşünüyorsan onu kaldır, sonra Autocad'i tekrar kur, hala çalışmıyorsa sorun o değildir...
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Deep Freeze bilgisayarını birşey yüklenmesini önleyen bir koruma programıdır Asıl amacı virüs türevi zararlı yazılımların yüklenmesini önlemektedir Fakat bunu yaparken diğer programların yüklenmesini de önler (Yüklemeyi gerçekleştirir fakat bilgisayarı yeniden başlattığınızda yüklenen herşey silinir) Genelde internet cafeler için yazılmış bir programdır Derhal bilgisayarınızdan kaldırın ve öyle kurulum yapın Şayet yaptığınız ve kaydettiğiniz bütün çalışmalar bilgisayarı yeniden başlattığınızda silinir Güvenlik için bilinen antivirus programlarından kurun
Kaynak : http://aremis.blogcu.com/134408/ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
herhangi bir hata mesajı almıyorum.deepfreeze programını durdurup yükledim.yüklemede herhangi bir sorun yok.kısayolu masaüstüne de geliyor.açmaya çalışıyorum bir süre kumsaati geliyor ekrana sonra gidiyor ve program da açılmıyor.
programı daha önce birçok kez kurdum fakat bu bilgisayarda olmuyor. ayrıca herkese çok teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bir tür zararlı bulaşmış olabilir Exe dosayalarını bozabiliyorlar Bilinen ve güncellemesi yapılmış bir antivirüs programıyla bilgisayarınızı taratın Benim önerim www.kaspersky.com dan 30 günlük deneme programını indirin ve kurun
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok teşekkür ederim
![]() |