|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
örnek çalışmalar...
autucad de usta olan arkadaşlar,mutlaka sizde benim gibi bir öğrenme döneminden geçtiniz..ozamanlar yapmış olduğunuz çizimleriniz yani en basit olanları
hala duruyorsa yada öyle bir kaynak biliyorsanız bana yardımcı olabilirmisiniz..örnek çalışmalar olmadan öğrenilmiyo nede olsa..ben mimarlık öğrencisiyim...ilgilenen arkadaşlar için mail adresimmelis_whitee@yahoo.com.tr |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
gönderdim gitti.arşivde durunca kimseyi zengin etmiyor nasıl olsa.iyi çalışmalar...
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
basit veya karmaşık çizimlere bakarak inceleyerek ne öğrenilebilir.
en iyisi programı açıp bozuncaya kadar kurcalamak daha sonra foruma sorup düzeltmek ozaman sorduğun sorulardan ne kadar öğrendiğini anlayabiliriz. bu program genel teknik çizim programı ne çizmek istiyorsan çizersin el ile çizerken çizdiğin bir resimi al ve çizmeye başla derim ben elle çizerken ilk olarak bir a4 kağıdı masaya bağlayıp onu 4 esit kutuya bölmüşdüm ve 1. kutuya (serbest el ile ölçmeden ) 5 mm ara boşluklu 45 derece çizgiler ile doldurdum 2. kutuya 0 derece çizgiler 3. kutuya kesik kesik çizgiler 4. kutuya betonarme taraması vs. vs. önce line (çizgi çizerek başlayabilirsin)
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
bende yeni autocad kullanıcısıyım çizimlerinizden banada gönderebilirseniz çok sevinirim. mailin nadia.nihle@gmail.com tekrar tşk
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
sevgili dostum örnek çalışmalara bakarak autocad öğrenme olasılığın yok sana tavsiyem autocad a çok fazla zaman ayırman ve kurcalaman zaten simgelerin üzerlerinde anlamları yazıyor şekillerde belli zaten anlarsın çözmen zor olmaz hiçbirşey yapamıyorsan eğitim cd lerini dene başarılar
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Dil öğrenmenin en pratik yolu o dilin konuşulduğu ülke insanlarıyla aynı ortamda bulunmakdır. AutoCAD'de aynen öyle, onunla çizim yapılan bir büroda öğrenilir. Öyle değil mi?
![]()
|
|
|
#7 |
|
|
Arkadaşlar Gönderdim....
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaş haklı aslında
projeye bakarak proje profesyonel biçimde nasıl hazırlanıyor daha ii bir şekilde görüp öğrenebilir en azından
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Sayın Emreistanbul
"ii" diye bir kelime Türkçe'mizde yoktur. Lütfen forumda gerekli özeni gösteriniz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Ben de arkadaşlara katılıyorum.
Oturup bozana kadar çalışmak, kurcalamak.. Daha iyi bir öğrenim şekli. ![]() Yani benim tercihim buydu enazından.. Yeni başlayan arkadaşlara başarılar.. Yalnız sürekli save etmeyi unutmayın acemilik zamanı çok çizim kaybedebilirsiniz ![]() Ufak bir tavsiye.. ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar göndewrmek güzel bende rica etsem
soneryigit@ttnet.net.tr |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar rica etsem o çalışmalarınızı bana da yollar mısınız?lise restorasyon bölümü 2. sınıf öğrencisiyim.autocad kursuna yeni başladım..öğretmenimden aldığım basit çizimleri çiziyorum kendimce birşeyler yapmaya çalışıyorum ancak benim için yeterli değil daha hızlı ve daha iyi öğrenmeliyim çünkü bu sene yaz stajı yapmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olun..örnek çalışmalarınızı bu adrese yollayın --->>duygu1903_65@hotmail.com
herkese iyi günler... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|