|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
İlk Açılan Dosyayı Atamak İstiyorum..
Sanırım bu özellik vardı unttum yada yanlışda hatırlıyorda olabilirim dwt olarak kaydetmiş olduğum standart dosyamın autocad ilk açıldığı zaman o dosya ile açılmasını istiyorum 2007 kullanıyorum bu arada... saygılar...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Senin ölçeklere ve kalem ayarlarına göre hazırladığın dwt dosyalarını dwg olarak açman gerekiyor sanırım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Local Settings\Application Data\Autodesk\AutoCAD 200...\R16.2\enu\Template
bu adreste acadiso.dwt bi dosya var her zaman o dosya açılır yeni bir boş ekran açmak istediğinde sen şimdi tüm ayarlarını yap layer vs. ayarlarını farklı kaydetten yukarıda verdiğim adrese bu (acadiso.dwt) uzantısıda dwt olacak şekilde kayıt etttt amma unutma ilk önce klasörün içindeki acadiso.dwt dosyayı bi yere yedekle .. sonra buraya kendi oluşturduğun çizim dosyasını kayıt et. bundan sonra her seferinde bu ayarların korunmuş olarak karşına çıkacaktır. hadi hayırlı çizimler ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
bilgiler için sağolun peki acadiso dosyasının üzerine kayıt etmeden bu durumun bi çözümü varmı onu bilen varmı bu biraz programı kandırmak gibi bi yol gibi göründü bana ama hiç bir yöntem bulasamsam eğer bende diğer sorunları aşmış olduğum gibi bunuda kandırma metoduyla çözeriz artık teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba,
AutoCAD 2004 için biliyorum sanırım 2007 içinde aynı yerlerdedir. Menüden Tools - Options... tıklayınız açılan pencerede Files bölümüne geçiniz Drawing Template Settings tıklayınız Default Templa File Nane for QNEW göreceksiniz onunda altında None yazısını göreceksiniz None yi çift tıklayınız ve istediğiniz *.dwt dosyasını seciniz. kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
sorunum çözüldü verdiğin bilgi teşekkür ederim.. iyi çalışmalar..
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|