|
|
#1 |
|
Üye
|
autocad de yeniyim
meraba. ben ilk defa autocad kullanıorum we A2-A3 kağıt çizmemizi istediler bizden fakat elimde ölçüleri yok yardımcı olabilecek olan warmı????
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
A4 297mm x 210mm
A3 420mm x 297mm A2 594mm x 420mm A1 840mm x 594mm A0 1188mm x 840 mm
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Ben görmemişim görsel cevap dahi yazmazdım ama.
Savaş çıkarmak istiyorlar herhalde. Tövbe tövbe...
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba
arkadaşlar ben auto cad 2004 yeni ögreniyorum bana yardımcı olurmusunuz
tesekkürler |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bir autocad kitabı karıştırmaya başlayabilirsin ilk adım olarak...
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Kitabı alacak paran yoksa bunu bu şekilde belirtmen gerekmezdi, biraz daha kibar olabilirdin.. basılı kitap alamayacak durumdaysan ve bilgisayarın varsa o zaman internette araştırma yapabilirsin. Mesela Arkitera'nın Download bölümüne bakabilirsin, orada pek çok kitap ve not var... ![]()
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|