|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
expres menü bilgi?
yaklaşık 8 yıldır autocad kullanıyorum ya unuttum öğrendiğim halde yada hiç öğrenmediğim bi menü olan expres menü hakkında bilgi ricam ediyorum autocad içinde var olan bi menümüdür yoksa sonradan mı yüklenmektedir. Bu konuyla bilgisi olan arkadaşlardan ricam birde menüyü printscreen edip detaylı anlatan bi foto koyarlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Önce yukardaki menude "arama" bölümüne "express" yazsan nasıl olur? Ben yazıp baktım, kelimenin içinde geçtiği 4 sayfa konu çıktı... ayrıca "bonus" da yazabilirsin.. bazı versiyonlardaki adı "bonus menu" idi..
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
arama?
sanırım arma motoru sadece o konunun içine girince açılan bi seçenek bende fark etseydim mutlaka denerdim eleştirmek yerine bilgi paylaşımını denemeni tercih ederdim..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
|
|
|
#5 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
üst menu: Ana Sayfa / Kontrol Paneli / Üye Listesi / Ajanda / Yeni Mesajlar / Arama / Hızlı Linkler / Oturumu Kapat Buradaki Arama bölümüne gerekli kelimeleri yazarsan fazlasıyla bilgiye ulaşırsın. Eğer bulamadıysan: http://forum.arkitera.com/search.php?searchid=70611 (express) http://forum.arkitera.com/search.php?searchid=70613 (bonus)
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben arama yaptım
ben aramayı yaptım zaten gerekli bilgiyi bulamadım fakat yoksa bu menünün ismi programın üst tarafında bulunan kayar menünün ingilizce terimimidir. yada ayrı bi özellikmi çünkü forum sayfalarında rastlamış olduğum özelliklerinde belirtilen yollar bendeki menüler içinde yok sanırım yada benmi yanlış anladım düpedüz hiç bir araştırma yapmadanda açmadım zati ben sadece gerekli bilgiyi bulamadığımı düşünüyordum yada bulduğum bilgilerden tam emin olamadım bilen arkadaşalrdan ise bilgi istedim o kadar
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Hatırladığım kadarıyla express menüyü yükleme esnasında seçmen lazım yoksa express menüsüz standart acad menü düzeni çıkar. Bana göre kullanışlı, kolaylaştırıcı bir menü, idi.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Autocad 2007
peki autocad 2007 de bu menüyü nasıl ekleyeceğim ben tekrar mı kurmam gerekir yoksa?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Bir dene istersen, kaybedeceğin bir şey yok sonuçta
. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
http://www.caddigest.com/subjects/Au...editor_001.jpg
Yalnız autocad 2007 de bir problem var ise bundan haberdar değilim.Şuna rastladım internette yine.Express Toolbar install ederken yaşanan bir problem tartışılıyor. Belki önerilen yöntem işe yarayabilir. http://72.14.221.104/search?q=cache:...r&ct=clnk&cd=5 Customizations User Interface komutunu çalıştırıp en üstte gördüğünüz ACAD düğümüne? ters tıklayıp ya da en altta bulunan Partial CUI Files düğümüne ters tıklayarak resetlemeniz gerekiyor imiş.Böylece autocadi Acad.cui durumundan OOTB durumuna(bunun ne olduğunu bilmiyorum maalesef) getirmeniz gerekiyormuş. Eğer 2007 de bir problem var ise diye ekledim son yazdıklarımı.Eğer express tools u install edip de çalıştıramazsanız belki işinize yarar.
esragunes En son pingvin tarafından düzenlendi : 05-12-2006 17:00. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
sorunu programı tekrar yükleyerek çözdüm teşekkürler şimdi ise menünün detaylarını çözmeye geldi çok pratik olarak bildiğiniz ve çok işime yarıyor dediğiniz seçenekler var ise onlarıda bu alanda paylaşabilirsiniz gerçi bu konuyla ilgili pratik komutlar kısmında da yer alan seçenekler mevcut ...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|