|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
kare'nin içini nasıl boyicam?
meraba arkadaslar ben autocad'i yeni yeni öğreniyorum. 2 boyutlu olarak bir kare çiziyorum, bu karenin içini boyamak istiyorum. bunu nasıl yapacam??
hani paint'te ''renkle doldur'' diye bi buton var ya, aynı onun gibi bir alanı boyamak istiyorum ama nasıl boyicagmı bilmiyorm bana yardımcı olursanız coook seviniriö.şimdiden teşekkür ederim... |
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
buarada autocad 2007 kullanyorm arkadaşlar.
buarada autocad 2007 kullanyorm arkadaşlar.
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hatch komutu ile içini tarayabilirsin.
Hatch pattern: solid
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
AutoCAD'i yeni kullanmaya başladınız güzel ama "boyicam" diye bir konu eylemi yazarak foruma da yeni başladığınızı belli ediyorsunuz. Türkçe'ye yeni başlamadığınızı varsayarak eğer doyurucu cevaplar almak istiyorsanız konuyu düzeltiniz.
Kolay gelsin
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ En son ayasofya tarafından düzenlendi : 25-11-2006 23:07. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ayrıca Karanim9 isimli arkadaş sanırım forumlara da yeni. Hem özel mesaj atarak soru soruyor hem de kendisi ayarlarını "özel mesaj almama" olarak ayarlamış...!!!!!
Bana mesajla sorduğu soru: selam melody, ben kare'nin içini boyamak için hatch komutunu giriyorum, ama açılan pencerede ''OK'' butonunun üstüne tıklayamıyorum. sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Cevap: Hatch komutuna girince hatchlemek istediğin objeyi seçmen lazım... ayrıca değişik hatch şekilleri de olabilir, onlardan birini de seçmen gerekibilir hatch şekline göre.. Bu arada.. istersen biraz autocad kitabı, ders notu filan çalış, bu en basit komutlardan biridir.
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Yok yok kızmayınız kullanıcı kendi isteği ile forumdan üyeliğini sildirdi. O yüzden alamıyordur. Eleştirimize alınmış. "boyicam" yerine "boyayacağım" deyiniz düzgün eleştiri yapmazsanız düzeltmem demiş. Ben de siz bilirsiniz dedim. Ayrılmak istedi.
Bir kaç gün sonra konu hepten silinecek.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|