|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
2 ekranda çalışırken dialog box 2 farklı yerde açılabilir mi?
Herkese merhaba,
Aynı bilgisayardan iki ayrı ekranda autocad ile çalışıyorum. (2 kere autocad i açarak birini diğer ekrana taşıyorum.) Fakat dialog boxları açtığımda her ikisininki de her zaman dialog box ı nereye taşıdıysam hep orada açılıyor. Eğer 2. ekranıma taşıdıysam, diğer ekranımda çalıştırdığımınkinide 2. ekranda aynı yerde açıyor. 2 kere açılmış olan autocad de dialog boxları farklı yerlerde açtırabilir miyim? (Bu anlatmaya çalışığım olay tek ekranda 2 kere açılmışsada oluyor. Her 2 autocad inkinide aynı yerde açıyor) Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
seninkisi AutoCAD ayarları ile ilgili değil
ekrankartının özelliği örneğin benim bilgisayarımda nViev Desktop Maneger ayarlarından ayarlanıyor pencereler sekmesinde "iletişim kutusunun yeniden konumlandırılacağı yer" kısmında çeşitli seçenekler var örneğin imleç ekranı uygulama ekranı ekran 1 veya ekran 2
Ars Longa, Vita Brevis En son orhunkeskinbicak tarafından düzenlendi : 28-11-2006 15:36. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Teşekkürler
Şu anda tam ayarını bulamadım fakat buradan araştırarak bulabileceğimi sanıyorum. Yardımınız için çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|