|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Linetypescale
Merhabalar
Çizdiğim line `ların linetypescale `lerini değiştirdiğimde Model bölümünde bunu doğru olarak görebiliyorum fakat çıktı alırken ve layout kısmında ölçek daha büyüyor.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. (ACİL) Şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
biraz daha net yazarsan sorunu yardımcı olabilirim. yani plottamı ölcek sorunu oluo çizgilerin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Hem plotta hem de Layouttaki görüntüde verdiğim ölçekten daha farklı çıkıyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
şimdi önce layout ta ki kağıt boyutunu kontrol et..büyük ihtimalle etmişsindir ama yinede bazen dikkatten kaçabiliyor...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Kağıt boyutu ile ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
böyle uzaktan anlamaya çalışıp yardım etmek zormuş gerçekten . eğer çok acil ve önemli ise bi yolla bakayım istersen. şimdi çizimin ölçek sorunumu yoksa örneğin dotların aralık sorunumu mesela.blayzy@gmail.com
istersen bi yolla.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Aradığın komut:
PSLTSCALE (Paper Space Line Type Scale) O değeri değiştirmen gerekli. Şu an tam olması gereken değeri hatırlayamıyorum ama zaten 2 seçenek vardır... 0 ve 1.. sendeki hangisi ise diğerini yaz ![]() Sonra tekrar bir model / paper space değiştir ki herşey güncellensin.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|