|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Artlantis öğrenmeye sıfırdan başlamak
Ben Archicad 10 kullanıcısıyım ve Artlantis öğrenmeye karar verdim. Kendi kendime öğrenebilir miyim ve hangi Artlantis sürümden başlamalıyım, yardımcı olursanız sevinirim.
En son architurk tarafından düzenlendi : 23-05-2008 15:41. Nedeni: Büyük harf ve noktalama işaretlerine dikkat lütfen |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Sn Akbudak,
Artlantis, üzerine emek harcanınca öğrenilmesi çok zor olmayan bir program. İlk başta bilinmeyen her şey gibi zor gelebilir ama karıştırma, deneme yanılma yöntemiyle uğraşınca yavaş yavaş mantığı anlamaya başlayabilirsiniz. İlk aşamada Artlantis'in kendi sitesindeki video dersleri izleyerek öğrenmeye başlayabilirsiniz. Bunları salt izlemek yeterli olmayacaktır tabii ki. Çok basit bir sahne hazırlayarak kamera açılarını ayarlamayı, ışığın davranışını, kaplamanın ne olduğunu kendi kendinize deneyimleyebilirsiniz. Başta çok iyi sonuçlar elde edemeyebilirsiniz, zamanla gelişecektir. İmkanınız varsa profesyonel bir eğitim almanız daha iyi olacaktır. Versiyon konusunda ise bilgisayarınızın özelliklerinin, sizin ihtiyaçlarınızın ve isteklerinizin belirleyici olacağını söyleyebilirim..
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekkürler
|
|
|
|