|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Render hatası?
archicadte olusturdugum modeli artlantise atıp render almaya çalısıyorum fakat render ortasında böyle bir hata veriyor.sebebini bilen varsa yardımcı olabilirmi???
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Donanım özelliklerinizi yazar mısınız?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Core 2 Duo 2.0
1 Gb Ram 256 Mb G-force 7500 Le |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Açtığınzı diğer konuda sorunuzu yanıtlamaya çalıştım ama aklıma farklı bir çözüm daha geldi. Windows'un ram yönetiminde değişiklikler yaparak sorun çözülebiliyordu. Fakat ben o çözümü kullandığımda farklı sorunlarla karşılaştım. En güzeli güncellemeyi yüklemek..
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba,
Ben de "sanal bellek" ayarlarınız kontrol etmeniz taraftarıyım. Şöyle ki: Bilgisayarım>Özellikler>Gelişmiş>Performans-Ayarlar>Gelişmiş-Sanal Bellek-Değiştir> Burada en altta En Düşük: Önerilen: Şu an ayrılan: miktarlarınıza bir göz atın. Eğer ayrılan miktar önerilenden düşükse önerilen miktara getirin. Artlantis iyi, güzel hoş da giderek artan "stabilite hataları" artık bıkkınlık vermeye başladı. Yeni versiyon bu kadar kötü olmamalıydı. Sanki hala beta versiyonunu kullanıyor gibiyiz... :-S Yukarıdaki ipucunun bahsettiğiniz sıkıntıya faydası olacağını düşünüyorum. Değilse mutlaka başka bir zaman işe yarayacaktır. Zira Artlantis 2.0'ın performans azizlikleriyle ne zaman karşılaşacağımızı bilemiyoruz. Bugün gün boyu belki 7-8 defa denememe rağmen, %90-95 lere kadar glen rendır orada öylece takılıp bekledi. Herbirinin 1 saat sürdüğünü de söylersem, varın moral bozukluğunu siz hesap edin. Kolay gelsin...
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
tskler adura güncellemeden sonrada olmazsa senin önerini deniyeceğim.dediğin gibi ayrılan önerilenden küçük fakat ayarla butonuna basıyorum ama birşey olmuyor.önerilen değeri nereye yazıcam?
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|