|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Koridor
Artlantis Studio 2'yi test etmek amacıyla hazırladığım bir sahne.
Modelleme Archicad11; malzeme, ışık ve render Artlantis Studio 2'de hazırlandı. Artlantis 2'nin ilk bakışta render kalitesinde farkedilir bir gelişme görülüyor. Fakat bunun yanında render süreleri önceki versiyona göre daha uzun. Şimdilik ilk gözlemlerim bunlar ![]()
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Çok hoş.
Ben yalınlığını çok beğendim. Böyle test her programın başına...
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Hoş yorumunuz için teşekkürler Ayasofya.
İyi çalışmalar..
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sizin yaptığınız çalışmalarda bir Tadao Ando esintisi hissediyorum. Zaten bu da onun bir binası olsa gerek.
Uzun zamandır kullanmadığım artlantisin de bu imajları verebilmesi beni çok şaşırtıyor açıkçası. Render süresi hakkında da bilgi verirseniz çok iyi olur. Bu arada duvarlar brüt beton çok daha güzel ![]()
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler crazy_art.
Tadao Ando esintileri konusunda haklısınız fakat bu model doğrudan onun bir binasından alıntı değil, sadece minimalizm ve modernizmi benimsememden kaynaklanıyor ![]() İlk mesajda bahsettiğim gibi bu renderlar Artlantisin yeni versiyonu ile alındı. Eski versiyonlarda kalite olarak daha üstün. Fakat Artlantis'in en önemli özelliği olan hızlı render alma konusunda biraz gerileme var. Her karenin renderı (800x600) yaklaşık olarak 30dk sürdü. Ama bence çok abartılacak kadar uzun bir süre değil. Biraz beklemeye değiyor..
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Teste devam..
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Hııımmm...
Su bitişini daha iyi kurgularsak sanırım şahane olacak.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Suyun bina ile birleşimi beni de rahatsız ediyordu. Daha yeni düzeltme fırsatı buldum. Yeni hali ise şöyle..
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Daha farklı bir detay belki.. Suyun üzerine konsol bir ifade, gece rendırında o konsol altında doğrusal bir aydınlatma benim hemen aklıma gelen..
Kolaya kaçmak, tıpayı biraz çekip suyun seviyesini düşürmek yok ![]() edit- Ha bu arada benim favorim üstten 4. şimdilik. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Su ve yapı arasında gizli bir savak ta iyi olabilir, eğer yürünebilir düzlemle su yüzeyi aynı seviyede isteniyorsa.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
O yüzden detaylar konusunda kafa yormaya vakit bulamadım henüz. Sadece test amacıyla hızlıca hazırladığım bir sahneydi bu. Ama ilk fırsatta detaylandırmak isterim ben de. O zamana kadar su bu seviyede kalacak maalesef![]()
|
|
|
|
#12 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Umarım bir an önce detaylandırmaya fırsat bulurum..
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|