|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Artlantis için ana başlık oluşturmak
Artlantis programı için ana başlık altında forum oluşturmak mümkün mü?Gerçi forum yöneticileri bu konuyu düşünmüşlerdir.Max,cinema gibi programların olduğunu gördükten sonra neden artlantis programının olmadığını düşünüyorum.Olmamasınında bi çok sebebi olabileceğinide düşünmekteyim.(Katılım az olması gibi).Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.Saygılar..
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Render Motorları bölümünde tartışılabilir.
Vray isteyen oldu, Mantal Ray isteyen oldu. Hepsi toplanıp ayrı bir başlıkta bile yeterli katılım sağlayamadılar.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Aradan geçen 7 ayda Artlantis mesajları iyice artmış ve kendisine bir bölüm oluşturabilecek hale gelmiş.
Artlantis forumu açıldı. Güle güle kullanın. ![]()
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Render
Arkadaşlar, Archicad ile yapılan bir modelin artlantis te renderini almak konusunda bilgi verebilecek arkadaş varmı? Varsa kendilerine şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|