|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Boş zamanımı değerlendirmek için yaptığım bir çalışma..
modelleme archicad10
kaplama ve render artlantis studio yorumlarınızı bekliyorum.kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
render NO:2
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
render NO:3
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
render NO:4
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
render NO:5
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sevgili rtheme,
Öncelikle ellerine sağlık. Tarz olarak bence çok hoş görseller. Artlantis konusunda yetkin olduğun aşikar. Ötesinde birşey beklemek gereksiz olur. Tek eleştirebileceğim şey ağaçların kullanımının çok rastgele gibi gözüküyor olması. Eğer gerçekten boş zaman çalışması olarak çalışmanı devam ettireceksen ağaçların biraz yer değiştirmelerinde bir sakınca olmaz diye düşünüyorum. Mesela 3. görselde sandalyelerin üzerine düşen gölge bence buna güzel bir örnek. Bu tarz şeylerle ufak oynamalar yaparsan, çalışman çok daha iyi sonuçlara gider tahmin ediyorum. Unutmadan bir de havuzun kenarına ufak bi bordur geçsen sanki daha iyi olur. Başarılar, iyi çalışmalar.... |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Öncelikle vakit ayırıp yorum yazdığın için çok teşekkür ederim. Ağaçların yerleşiminde sistematik bir yol izlemedim. Sadece istediğim yerlerde gölge elde edebilmek için gereken yerlere yerleştirdim. Söylediğin gibi sandalyeler üzerine düşen gölge bu yerleşimin sonucudur mesela. Havuzun kenarı kousunda ise çok haklısın. Doğrudan geçiş olması mantıksız. Gözümden kaçan bir nokta olmuş. Bundan sonra dikkat edeceğim. Teşekkürler, iyi çalışmalar.. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Dinginlik ve mimnalistlik konusunda başarılı işler.
Tebrikler. Render için çok da gerekli değil eleştiri.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
guzel calışma olmuş
gercek ten güzel çalışmalar olmuş. ellerinize saglık.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhabalar,
Çalışmalar aklıma ilk olarak Louis Kahn'ı getirdi.Bilirsiniz, onun yaptığı yapıların resimleri çekilmiştir.O resimleri andıran çalışmalar gibi hissettim bir an.Tebrikler. Sn. Ayasofya'nın da belirttiği gibi çalışmalarınızdaki dinginlik bu düşünceye sevketmiş olabilir beni. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yönetici
|
Louis Kahn'ı pek düşünmemiştim ama haklı olabilirsiniz. İlk olarak Tadao Ando etkisi vardı
Yorumunuz için teşekkürler sayın guclentekeli. kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Gerçekten güzel bir çalışma olmuş artlantis kullanımı açısından ayrıca epey güzel olmuş.Renk ve ışık seçimleriniz gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Artlantisin güzel özelliklerinden biri sanırım fresnel water ı kullanmışsınız sanırım.Güzel olması dikkatimi suya çekti.Keşke havuzun sınırlarını biraz daha belirtseymişsiniz.(Bu nasıl gözden kaçmış bir daha bakayım ben yorumlara derken bu konuya dikkat çekildiğini gördüm.)Fakar malzeme, renk ve ışık seçimi gerçekten güzel iyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
|