|
|
#1 |
|
|
Artlantis hakkında yardım talebi.
merhaba arkadaşlar. archicad 10 kulllanıcısıyım. Artlantis programını öğrenmek istiyorum. Artlantis studio'yu indirdim. program hakkında hiç bilgim olmadığı için elim kolum bağlı durumdayım. archicad 10 daki projelerimi artlantise atamıyorum. ne yapmalıyım? programı kullanma konusunda yardım ederseniz inanınki çok çooook sevineceğim. yardımınız için şimdiden teşekkürler.
En son lumina tarafından düzenlendi : 19-10-2007 05:55. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Konu ismi "yardım" olmamalı. Konunun içeriği ne ise o olmalıdır. Düzeltildi. Yeri mimarlık ve bilişim bölümü olmalıydı. Düzeltildi.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, öncelikle Artlantis R & Studio adresinden ArchiCAD10 için gerekli add-ons'u indiriniz ve ilgili dosyalardan CAtl.dll dosyasını Graphisoft\ArchiCAD 10 klasörüne, ArtlantisR-Studio_Out add-ons'unu da Graphisoft\ArchiCAD 10\Add-Ons\Import-Export klasörüne taşıyınız. Şimdi ArchiCAD'de hazırlamış olduğunuz 3 boyutlu çiziminize kaçış noktalı perspektif tekniğiyle bakınız ve File/Save As menüsü yardımıyla dosya tipini Artlantis R (*.atl) olarak kaydediniz. Artık ilgili dosyanızı Artlantis programından açabilirsiniz. Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
artlantise çizim, dosya açtan, R (*.atl) formatında açılacaktır. yukardaki menülerden ışık ve kamera ayarları, obje ekleme yapabilirsin. materyel atamak için bir sürü cd si var, bitki için ayrı, ağaç dokuları için ayrı gibi. bunları teker teker yüklemen de gerekebilir.
En son lumina tarafından düzenlendi : 19-10-2007 05:55. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|