|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
tatilköyü resepsiyon holü
archicad modelleme ve artlantis 3.5 render da yaptım.
nasıl olmuş ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
forumda kimse yokmu ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Forumda kimse var orangecloud.
Öncelikle rendırlarını beğendiğimi söyleyemem ama bu kullandığın programla ilgili olabilir. Mazur gör ama sanki biraz acemice olmuş. Siyah resepsiyona giden siyah yolun iyi bir seçim olduğunu söyleyemem. İkinci resimdeki perspektif oldukça bozuk. Deformasyon fazla olmuş. Bir de koltukların hakkında: 5 cm'lik kolçaklarını bir daha gözden geçir bence. Eline sağlık, iyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Arkadaşım ben de 3dsmax programını yeni yeni çözmeye başlıyorum fakat bir acemi gözüyle yorumlayacak olursam, bana biraz gerçekçi gözükmüyor gibi geldi. Belki kullandığın program ile alakalıdır, orasını bilemeyeceğim. Yinede emeğine sağlık.. iyi çalışmalar..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
hımm
mimari sunum açısından başarılı. yani acık ve net karşı tarafı bilgilendirici. ama model olarak çok çiğ bir görsellik.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Artlantisin rendır ayarlarıyla biraz oynamalısın sanırım.Ayrıca malzemelerede ince ayar gerekiyor.Emeğine sağlık çalışmaya devam.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bakış açısı, göz seviyesi, durma noktası konusunda biraz elden geçmeli bence de. Çözünürlük az sanırım o da göz yoruyor.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
koltuklarin onundeki footstool lari anlamadim
simdi boyle bir otelde resepsiyon desk e yuruyorsunuz siyah hali uzerinde ve saginizda solunuzda insanlar yayilmis koltuklara ayaklarini uzatmis rahatlamak icin sehpanin uzerine yanlis efendim yanlis. bence oraya koltuklara uyugun sehpa seciniz.... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|