|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
archicad 10 ve artlantis r için laptop konfigürasyonu
merhaba arkadaşlar ben archicad 10 ve artlantis r rahat kullanabilmek için bi laptop almak istiyorum.ama özelliklerinin nası olması gerektiği hakkında bi fikrim yok.bana bu konudaki düşünçelerinizi yazarsanız yada bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.şimdiden
teşekkürler....iyi çalışmalar...
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu imajdaki laptoplar işini çok rahat görür yalnız aradığın laptop fiyat aralığı nedir _? eğer yazarsan biraz daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
sağolun
2000$+ kdv kadar alabilirim.bide dell laptoplar için ne düşünüyosunuz.ilginiz için teşekkürler..
bide bu gönderdiğiniz konfigürasyonların fiyatı hakkında bilginiz varmı.toshibanın özellikleri bence yeterli gibi gözüküyor...
YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ,YA DA YOLDAN ÇEKİL! En son E.D MİMARLIK tarafından düzenlendi : 27-11-2006 17:24. Nedeni: eklenti |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
ram kapasitelerini 2gb yapabilirseniz daha rahat edersiniz. özellikle artlantis r de.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
bide= http://www.germes-online.com/direct/...8537/Bidet.jpg
Bir de= Ayrıca, bunun yanında, başka bir durum da
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
ilk olarak çok komik ayasofya.....gereksiz espiri..
dell bilmiyorum ama tanıdıklarımda var ben pek beğenmedim tabi seçim senin..toshiba 1839 dolar + KDV fujitsu 1526 dolar + KDV soğutucusu iyi olmalı dikkat edilecek bir husus.. toshiba bu konuda iyi... sevgi ve saygılar En son ErDiNc_iSt tarafından düzenlendi : 27-11-2006 23:51. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Espri değil.
Gayet ciddiyim. Rahatsız olduğunuzun da farkındayım ama bir de bizim rahatsızılığımızı bilseniz. Buna dikat etmek çok mu zor ki gayet ciddi eleştiri komik geliyor. Bu kadar mı zora gidiyor düzgün yazmaya çalışmak.??? Rica ediyoruz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Eleştiride de uslüp önemli biliyorsun değilmi?.....
bu özenli yazma konusunda haklısın..bunları birkenara bırakalım.. gereksiz bir tartışma.. tabi herzaman uyarın bu tarz yazımları bende sevmiyorum eksik kelimelerin kullanılmasını...kolay gelsin..... sevgi ve saygılar |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Konu dışı oluyoruz ama;
Uslup bilinçlidir. 1989'dan bu yana (bkz: HiTNet) forum, bbs, offline reader yöneticiliğim bulunmaktadır. Uslup yerinde ve gereklidir.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekkürler..açıklaman için..yalnız dediğin gibi konudışı oluyoruz..
ayrıca başarılarının ( yönetciliğinin) devamını dilemek düşer bu kadar iddaalı olduktan sonra... sevgi ve saygılar |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Konu dışı :S
Selam,
Ayasofya'nın yerinde olmayı hiç istemezdim doğrusu Çok sıkıntılı bir iş... Hem forumun kalitesini takip et, sonra da kötü adam sen ol!Özür dilemek bu kadar mı sor? "İlkokulda öğrenmiş olmam gereken bir bilgi için cehaletimden dolayı..." şeklinde bir yaklaşım çok zor mu gelir? Aslında evet, çok zor... Zira şimdiye kadar sevgili Ayasofya'nın ikaz ettiği hiçkimse bu şekilde geri dönmedi... -desem yalan olmaz-. Bu forumun ciddiyetini muhafaza için gösterdiği çabalarından dolayı Ayasofya ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. "Bir forumun ciddiyeti, gönderilen içerikle mi yoksa kelimelerdeki yanlışları aramakla mı belli olur adura beyefendi?" sorusu sorulacak gibi geliyor sanki ;-) Onlara da: "Dilimizi doğru kullanmak bu kadar zor mu?" diye sorarım... Bu arada, mesajlarınızı göndermeden önce "Mesaj Önizleme"den faydalanabilirsiniz. Çok işe yaradığını söylemeliyim ;-) Zannımca bu forumda aranan, dilimizi mükemmel kullanmak değil, kötü kullanmamak. Bazı kelimelerin yazılışlarını yanlış biliyor olabiliriz, bazen de dikkat etmemize rağmen gözümüzden kaçan yazım hataları da yapabiliriz. Bence buna kimse ses çıkarmaz. Hatta belki de konuşma tırnakları içinde "yaw, bide şunu diyim ki..." gibi ifadeler, konunun bütününü hafifletmiyorsa, buna da kimse bişey demez zannediyorum (?). Şahsen, benim takıldığım noktalar şunlar: - Soru eklerinin birleşik yazılması. Örn: "bişey sorabilirmiyim?" - "de, da"ların birleşik yazılması. Örn: "bende rendır alıyorum ama olmuyor" - Gereğinden fazla noktalama işareti kullanılması. Örn: "Nedense????" - Sessiz harflerin uzatılması. Örn: "Alıyoruuuuum!" yerine "Alıyorummmmm!" Bana öyle geliyor ki Ayasofya'nın işi hiçbir zaman kolay olmayacak, bu nedenle kolay gelsin Ayasofya!
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
erdinç-ist teşekkürler..
bana bu konuda yardımcı olduğun için vaktini ayırdığın için çok teşekkürler..Bana verdiğin bilgileri dikkate alacağım.. iyi çalışmalar...kolay gelsin.....
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
ayasofyanın tepkisini gerçekten bende sert buluyorum..
bize kuralları hatırlatman çok güzel..Sonuçta bunları bilerek ve isteyerek kimse yapmaz.Ama siz verdiğiniz tepkiyle bence farklı bi şey yapmıyosunuz.kolay gelsin.iyi günler..
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
doğrudur.aduraEn son ErDiNc_iSt tarafından düzenlendi : 28-11-2006 13:49. |
|
|
|
|