|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
artlantis r de kütüphane sorunu
arkadaşlar ben artlantis r de kütüphane yüklemekte sorun yaşıyorum.bunu nasıl çözebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.kolay gelsin.şimdiden teşerkürler...
YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ,YA DA YOLDAN ÇEKİL! En son lumina tarafından düzenlendi : 01-05-2007 11:16. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
yüklemek istediğiniz kütüphane klasörünü explorer penceresinden artlantisin ilgili kütüphane altbaşlıklarına (shader, object, image) sürükleyip bırakın.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
sorun devam ediyor...
sizin dediğiniz gibi kütüphaneyi artlatis kütüphanesinin içindeki alt başlığa kopyaladım.
ama artlatis açtıgımda objectleri göstermedi.acaba bir şey mi yüklemem gerek.. yardımcı olursanız sevinirim.sorunu bir türlü çözemedim.şimdiden teşekürler....
YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ,YA DA YOLDAN ÇEKİL! En son lumina tarafından düzenlendi : 01-05-2007 11:17. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
artlantis programınız açıkken
katalog penceresinden yeni yükleyeceğiniz eklentiler ne ise (imaj, obje, doku) ilgili menüyü açın. windows explorer dan hard diskinizde atamak istediğiniz eklentileri ilgili katalog penceresi içine sürükleyip bırakın. cd üzerinden yükleme yapmayın yoksa her seferinde cd yi göstermeniz gerekecektir. ilk yazdığım mesajda explorer penceresinde klasörler arası işlem yapılıyor gibi anlatmışım sanırım. o yüzden tekrar yazıyorum. artlantis programınız açıkken program içindeki klasörlerde işlem yapacaksınız. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekürler
sorunumu çözdüm.evet ben yanlış anlamışım.tekrar teşekkürler.kolay gelsin..........
YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ,YA DA YOLDAN ÇEKİL! En son lumina tarafından düzenlendi : 01-05-2007 11:17. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|