|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkitera Kampüste
Türkiye ve KKTC'deki Mimarlık Bölümleri'ne ulaşmak için 29 Ekim'de yola çıkıyoruz.
"Arkitera Kampüste" etkinliği ile, mimarlık eğitiminin ilk yıllarından başlayarak öğrencileri, parçası oldukları mimarlık kültürü iletişim platformu Arkitera ile tanıştırmak, sorularını cevaplamak ve görüşlerini dinlemek hedefleniyor. İlk kez tüm mimarlık bölümlerine ulaşılacak bu buluşma, başta mimarlık bölümlerinin ilk sınıf öğrencileri olmak üzere tüm öğrenci ve akademisyenlere açık olacak." Haberin devamı için: Mimarlık Eğitiminin Haritası "Arkitera Kampüste" ile Çıkıyor
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkitera Ne Zaman Hangi Kampüste?
İşte Arkitera Kampüste'nin hedeflenen programı,
30.10.07 İstanbul Yeditepe Üniversitesi İstanbul Maltepe Üniversitesi İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi İstanbul Beykent Üniversitesi İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi İstanbul İstanbul Teknik Üniversitesi 31.10.07 Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Kıbrıs Girne Amerikan Üniversitesi Edirne Trakya Üniversitesi İstanbul MSGSÜ 01.11.07 Kıbrıs Lefke Avrupa Üniversitesi Kıbrıs Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi İstanbul Kültür Üniversitesi İstanbul Haliç Üniversitesi İstanbul Bilgi Üniversitesi 02.11.07 Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Diyarbakır Dicle Üniversitesi 05.11.07 Konya Selçuk Üniversitesi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Mersin Mersin Üniversitesi Adana Çukurova Üniversitesi 06.11.07 İzmir İzmir Ekonomi Üniversitesi İzmir İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kayseri Erciyes Üniversitesi Yozgat Bozok Üniversitesi 07.11.07 İzmir Yaşar Üniversitesi İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Ankara Gazi Üniversitesi Ankara Ortadoğu Teknik Üniversitesi 08.11.07 Balıkesir Balıkesir Üniversitesi Bursa Uludağ Üniversitesi Safranbolu Karabük Üniversitesi 09.11.07 Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eskişehir Anadolu Üniversitesi İzmit Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü İzmit Kocaeli Üniversitesi *Yukarıdaki tarihler için üniversiteler ile görüşmelerimiz sürmektedir.
Turkce karakter kullanamiyorum. Ozur dilerim. Cozecegim bu sorunu. En son Zeynep Alpay tarafından düzenlendi : 18-09-2007 12:32. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Baku
Bu çalışmalarda YÖK kurumunun denklik verdiği Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi ve Moldova Mimarlık bölümünün de göz önünde bulundurulmaması ve yapılan çalışmalarda unutulması doğru mu? KKTC eğer ki bu değerlendirmedeyse...
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Elbette ki bütün üniversiteler, hatta tasarımla ilgili bölümü olan her üniversite göz önünde bulunduruldu. Fakat ne yazık ki bu yılın takvimi çok dolu, ancak belli bir tarihi böyle bir buluşma için ayırabiliyoruz. O nedenle de ilk etapta 37 üniversiteye gideceğiz. Umuyorum Azrbeycan ve Moldova'ya bu sene gelememizi anlayışla karşılayabilir ve ilk defa gerçekleşecek böyle bir projenin ortaya çıkmasından duyduğumuz sevince katılabilirsiniz.
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
selamlar...Bu tarihler sizin için kesin tarihler mi?Çünkü 7-8-9 kasımda mimarlık eğitim kurultayı var eğer katılırsak Ankara da olacağız o tarihte..Benim ki tamamen şahsi bi istek yinede belirtmek istedim. Teşekkür ederim...İyi çalışmalar...(Kocaeli Üniversitesi)
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
tabi ki haklısınız ama şunuda belirteyim ben şahsi bir durumdan bahsettiğimi söylesemde 7-8-9 kasımda başka üniversitelerede gideceksiniz ve muhtemel onlardanda eğitim kurultayına katılacaklar çıkacaktır...Sonuçta mimari programlar tek bir takvimde olmalı ve çakışmamalı bana göre...Ama siz bu sadece bir tanıtım toplantısı diyorsanız veya başka bir neden ozaman bilemem tabi...Sadece haddim olmadan uyarmak istedim ilginiz için teşekkürler...
En son arcem<007 tarafından düzenlendi : 18-07-2007 23:06. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Sunumlarda ne olacak.
Bir de ilk bize geliyorsunuz. Ona göre hazırlıklı olayım. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ En son ayasofya tarafından düzenlendi : 18-07-2007 10:54. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Aslında biraz sizi dinlemeye geliyoruz. Arkitera'yı yeni mimarlık öğrencilerine kısaca tanıttıktan sonra biraz sizden ihtiyaçlarınızı, önerilerinizi, şikayetlerinizi dinlemeye geliyoruz. Döndüğümüzde gelecek senenin Arkitera projelerinde bu toplantılarda edindiğimiz bilgiler bize yön verecek.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
6 Kasım'da İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne geliyorsunuz demek.Çok memnun oldum.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok iyi düşünülmüş bi çalışma
ellerine sağlık arkitera demek düşüyor sanırım bana
![]() peki benim bi sorum olacak herhengi bi rüniversitede yapılan toplantıya katılabilmek için o üniversitenin öğrencisi olmak gerekirmi. bu seneki takvimde benim okulumun yeri yok ama katılmayı çok istiyorum... |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|