|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Archicad'e başlamak için yardım
merhaba,
archicad kullanmadım hiç, nereden, nasıl başlamak gerekir, öğrenmek istiyorum. bilenler, bilmeyen ben ve ben gibilere ne önerir ? En son lumina tarafından düzenlendi : 01-05-2007 11:11. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
forum kurallarını araştırmanı ve düzgün bir başlık yazmanı öneririm.
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
archidark +1
Yani katılıyorum. Archicad forumunda bundan sonra aynı soruyu sormak isteyen biri önceden böyle bir soru sorulmuş mu diye araştıurmak isterse ":-)" karakterinden konu içeriğini nasıl çıkartacak. İkincisi ciddi ve biraz da profesyonel yazışmaların geçtiği bir forumda Google'da archicad diye aratırsanız yüzlerce kaynak da var. (İngilizceniz az biraz olması yeterli) İşte adresi http://www.graphisoft.com/products/a...nload_int.html Hatta Archicad 10'un bedava öğrenci öğretmen versiyonu da var. Ben sizin için konuyu değiştirdim. Bundan sonra dikkatli olacağını umuyoruz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
archicad yardım
ayasofya ve archidark uyarılarınıza dikkat ederim, ancak yazdıklarınızdan burayı TRT, RTÜK falan sandığınızı düşünüyorum, ben arkiteranın en eski kullanıcılarından sayılırım, bu kadar ciddi uyarı yapmanıza gerek yok. neyse önemli değil, size başarılar dilerim.
sevgili diğer arkadaşlar, archicad için kitap aldım, çalıştım da ,ancak autocad mantığına çok alıştığım için archicadi kullanamıyorm, uygulamada sürekli hatalar yapıyorum, önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, sayın Duygu Autocad, Archicad veya Photoshop gibi oldukça fazla sayıda komut ve özellik içeren programlarda sizin nasıl çalışacağınızla ilgili önerileri, ancak karşılaştığınız zorlukları veya uygulamakta zorlandığınız kısımları belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
"yaşamak
alışmalardan sonra alıştığın herşeyle savaşmaktır" diye bir şarkı sözü hatırladım. belki işe yarar. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
mıstık +1
Madem eski kullanıcısınız neden ":-)" diye konu başlıklı konu açıyorsunuz. Kısa ve öz "dalgınlığıma gelmiş" yazmak yerine RTÜK ve TRT benzetmeleri yanlış ve asılsız. Siz "neyse önemsiz" deyip kenara koymuşsunuz ama bence önemli. Yeni kullanıcıları bu konuda uyarmaya yetişemezken eski sayılan bir kullanıcıdan daha özenli kullanımla beklemenin neresi RTÜK ve TRT olmak bilemiyorum. Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
sevgili ayasofya,
ben başlığı düzeltmenin doğru olmadığını söylemiyorum, uyarılarına dikkat ederim de demişim. ama yazındaki ciddi ve sert uyarına tepki olarak trt, rütük benzetmesi yaptım, iyi çalışmalar. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|