|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
archicad 10'da pdf Nasıl kaydedilir.
archicad 10 pdf nasıl kaydediyoruz.
Ben bulamadim.plugin mi Var Yoksa. |
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
Yardimlariniz bekliyorum
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, bu işlemi 2 şekilde yapabilirsiniz öncelikle sisteminize archicad ile gelen amyuni pdf yazıcısını kurmanız gerekmektedir (sisteminizde kurulu başka pdf yazıcısıda olabilir). Bu yazıcı eğer standart kurulum yaptıysanız C:\Program Files\Graphisoft\ArchiCAD 10 int\PDF Converter klasöründe bulunmaktadır. Yazıcıyı sisteminize kurduktan sonra page setup ayarından yazıcı olarak amyuni pdf converter'ı seçin ve gerekli ayarları yapın özellikle de yazıcı ayarlarında özellikler düğmesine bastığınızda karşınıza gelen pencerede advanced options kısmında font embedding sisteminizde kullandığınız fontların doğru olarak gitmesini sağlar. Daha sonra print komutunu verdiğinizde karşınıza pdf dosyanızı nereye kaydetmek istediğinizi soran pencere gelecektir. Diğer method ise publisher, bunu archicad10 da navigator publisher settings ile yapabilirsiniz. Yapmanız gereken wiev setten görünüşünüzü ayarlamak daha sonra publisher settings'de bu görünüşü seçip dosya formatını pdf yapmak ve publish düğmesine basmak. (Bu arada ilgili ayarları yapmayı unutmayın örneğin sayfa ayarları, sadece seçili olan mı yoksa tüm katlar ve görünüşlerin mi pdf olacağı gibi.) Bir başka not ise Archicad 10'un 3D pdf dosyası hazırlayabildiğidir. Archicad 10 ile hazırlanan 3D pdf ler acrobat reader 7.0 ve üstü ile aynı vr object animasyonu gibi izlenebilmektedir. Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Konu kapatılmıştır, detaylar için bakınız: http://forum.arkitera.com/yazilimlar/15382-pdf.html
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|