|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Modify Wall add on sorunu
Merhabalar
Modify Wall eklentisini archicade bir türlü ekleyemiyorum.Tools/Add on Managerda bu add on görülüyor yani yandaki tiki onaylı. Search for more Add on dan Add on/Standard içinden seçiyor ve ok liyorum edit menüsünde çıkmıyor. Expert moda getiriyorum, programı yeniden açıp kapatıyorum olmuyor Yardımcı olan arkadaşara sonsuz teşekkürlerimi sunarım En son lumina tarafından düzenlendi : 01-05-2007 11:05. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, modify wall komutu edit menüsü altında trimzone komutunun hemen altında yer alır , normal şartlarda çalışma düzeninizi expert moduna aldığınızda bu komut otomatik olarak görünür. Eğer görünmüyorsa add-ons'un versiyon farkının olup olmadığına bakılmalı (add-onn managerda uyarı işareti görünür). Bir diğer teknik ise bunu menüye kendinizin eklemesidir. Bunu şöyle yapıyorsunuz; Options/work environment komutunu çalıştırın, karşınıza gelen pencerede sol tarafta en altta Command Layout Schemes altındaki Menus'u seçin şimdi sağ tarafta List kısmını All menus in alphabetical order'a getirin ve hemen altında Modify Wall'ı bulun, sağ tarafta Build or edit this menu kısmından Edit menüsünü seçin hemen altta edit menüsünde kullanılan komutları göreceksiniz, şimdi sol taraftaki modify wall'ı mouse ile sağ tarafta Trim zone'nun altına sürükleyip bırakın Ok düğmesine basıp çıktığınızda modify wall komutu edit menü altında görünecektir. Kolay gelsin...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|