|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Kesit sorunu
Merhabalar
plan düzleminde çizdiğim bir projeden kesit aldım sonra plan üzerinde değişiklikler yaptım ama bu değişikliklerden kesit görünüşüm güncellenmedi.plan düzleminde yaptığım değişikliler kesit penceresinde nasıl güncellerim.Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
kesit özelliklerinde auto rebuild model özelliğini aktif hale getirin. büyük ihtimal kesit özelliği en son drawing olarak belirlenmiş olarak kalmış olabilir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, öncelikle kesitlerinizi ayarlarken Ayar penceresinde Status of Section/Elevation View seçeneğinin Autorebuild Model'de olmasını tavsiye edeceğim böylece her kesit penceresine geçtiğinizide otomatik güncelleme yapar. Bu özellik Archicad9 ve Archicad10 için aynıdır. Eğer kesitlerinizi otomatik güncellemek istemiyorsanız Archicad9 için güncellemek istediğiniz kesiti açın ve Display/section elevations/Rebuild from Model komutunu çalıştırın, Archicad 10 için ise güncellemek istediğiniz kesit penceresini açın ve sağ tuşla tıklayarak açılan menüden Rebuild from Model komutunu veya View/Refresh/Rebuild Section Elevations/Rebuild from Model Komutunu çalıştırın. Kolay gelsin... (Sevgili Lumina cevap verilmemiş konu olduğunu zannederek senin yazdıklarını tekrar etmişim lütfen kusuruma bakma)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
sayın mistik
lafı mı olur benim noktasal değinişime gayet detaylı açıklama getirmişsinizkusur değil ki bakılacak birşey olsun. burada archicad guruluğu taslamak için bulunmuyoruz sonuçta. iyi çalışmalar En son lumina tarafından düzenlendi : 01-05-2007 11:04. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|