|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
archicad 10 atl kaydetmiyor......
arkadaşlar archicad dosyasını artlantise atmak için atl olarak kaydetmem gerekiyor..fakat kaçışlı perspektifdeyken kaydetmek istediğimde atl uzantısını göremiyorum...archicad 10 kullanıyorum...arkadaşlar çok acil...
![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 01:51. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
ABVENT the leader in design and image processing world
sitesinden gerekli add-on u ücretsiz indirebilirsiniz. En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 01:51. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Lütfen forum kurallarına uygun yazı yazınız. Bu forum ciddi sorulara ciddi cevapların verildiği bir forumdur.
Yazım kuralları için Arkitera Mimarlık Merkezi Yazım Klavuzu Lütfen "r" harfini kullanmaktan imtina etmeyelim. Ne komik ne samimi ne de edebi olmaktadır.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öncelikle sizi bu titizliğinizden dolayı tebrik etmek istiyorum....Türk diline gerektiği değeri vermeye çalışan biri olarak yazdığım cümlenin özensizliğini uyarınızdan sonra daha iyi anladım....bundan sonra daha duyarlı olucam...yardımlarınız için teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
site nin "s" sini yazarken klavyeye iyi basmamışım kusura bakmayın
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Kusura bakmayın.
Yoğurdu üfleyerek yer oldum. Şu devamlı suretle "v" harfini "w" olarak yazan arkadaşlar yüzünden Forum'un adı "özensiz"e çıkıyordu. Asıl ben inceliğinizden dolayı teşekkür ederim.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|