|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Archicad de metraj alma
Merhabalar
Arcihcad de metraj alma bölümünü biraz kurcaladım ama tam anlamıyla çözemedim.Calculate/element list/general element list ile metrajları bu şekilde alıyorum ama pencere ve kapı adetlerini göremiyorum.Genel olarak binanın pencere ve kapı adetlerini hangi yöntemle metrajını alabilirim. bu birimleri fiyatlandırmamızda mümkünmü Cevaplara şimdiden çok teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ziyaretçi
|
Yanlıs anlama da buraya o kadar topic acacagına 1 kitap alsan simdiye cözerdin.
En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 02:05. |
|
|
|
#3 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
her soruya topic acma.. En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 02:05. |
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
metraj- interactif schedule
metrajda interactive schedule ı kullanırsan daha iyi çünkü metrajdan da projeye müdehale etmen mümkün hem ayarları da daha kolay orada pencere kapı listelereri var onları seç.
istersende filtreleme de yapabilirsin. yani 0 ve 1. kattaki leri al. gibi .anlatmak biraz zor. interactive schedule ı kurcala. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Eleman listelerinden "Window Schedule Type 1"ı seçersen pencere metrajına ulaşabilirsin.Ama tam sayı elde edebilmek için "Set Up List Schemes" bölümünden de "Window Schedule Type 1" ın Parameters bölümünden "User Id"sini kapatırsan pencere adetini elde edebilirisin. Fiyatlandırma işi içinse parametre yazman gerekir.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|