|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Add-on (archİcad)
Arkadaşlar çok sık yardımınıza başvurduğum için kusura bakmayın. ADD -ON diye birşey duydum. nedir, nasıl yapılır, ne işe yarar beni aydınlatır mısınız?
hepinize iyi çalışmalar En son lumina tarafından düzenlendi : 28-10-2007 17:07. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
"eklenti"
programın çekirdek bünyesinde olmayan fakat mevcut araçlarının kullanım yelpazesini genişleten ek programcıklar diyelim. archistair archiwall archifacade archiforma archimap architerra gibi add-on lar cigraph firması tarafından üretiliyor archiwall duvar yüzeylerini farklılaştırmak için üretilmiş add-on ancak archicad 10 dan sonra ne kadar ihtiyaç olur bilemem archifacade ölçülerini bilfiğiniz bir yapının perspektif fotoğrafını cephesel olarak düzeltmeye yarıyor archimap rölövesini aldığınız bir yapının 3 boyuta kaldırılması için geliştirilmiş architerra arazi modelleme için www.cigraph.com adresinden inceleyebilirsiniz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
sn lumina;
cok yardımların dokunuyor teşekkür ederim. biraz anladım bunları yüklemek gerekiyor herhalde. verdiğin siteyi inceleyeceğim. download oluyorlardır herhalde. bir bakayım daha sonra tekrar yardımını isterim ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 28-10-2007 17:08. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
sn lumina peki bunları nasıl bilgisayara indirir programın içerisinde kullanırım ne yapmam gerek?
En son lumina tarafından düzenlendi : 28-10-2007 17:08. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
ilettiğim sitede demo olarak eklentileri download edebilirsiniz.
bütün eklentiler zip li bir klasör içine açın sonra bu klasörleri x:/program files/graphisoft/archicad10/add-ons/extra/ klasörü içine koyun archicad i başlattığınız da design mensüsü altında desgin extras alt menüsünde görebilirsiniz aynı sitede pdf olarak manual lar da var. ingilizce, almanca, fransızca, italyanca dan istediğinizi indirip nasıl kullanıldıklarını ya da neler yapabildiklerini takip edebilirsiniz En son lumina tarafından düzenlendi : 28-10-2007 17:08. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|