|
|
#31 | |
|
Arkitera Üyesi
|
XP_Home
Alıntı:
TR_XP_Home tabanlı makinaya dediğiniz gibi kurulumu yapabiliyorum. Ancak çok uğraştım ArchiCAD10 XP_home. kurulu makinalarda çalışmıyor..yanlışım yok değil mi ? |
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
TR_XP_Home tabanlı makinaya dediğiniz gibi kurulumu yapabiliyorum. Ancak çok uğraştım ArchiCAD10 XP_home. kurulu makinalarda çalışmıyor..yanlışım yok değil mi ?Buna bir çözüm var mı acaba.. |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Arkitera Üyesi
|
Archicad kurulumunda yaşanan sıkıntılar
arkadaşlar archiCAD 11 in set up ını başlatıığımda daha kurmaya başlamadan java ile ilgili bir sorun veriyor. Javanın en son sürümü bilgisayarımda zaten mevcut. Programı bilgisayarımın kaldıramaması gibi bir sorun da olacağını sanmıyorum çünkü özellikleri iyi sayılabilir. Format attım bu yüzden tekrar denedim yine aynı sorunn. YArdımcı olabilecek bir arkadaşım varsa lütfen yardım etsin. Ben yine de bilgisayarımın özelliklerini yazayım belki bilmediğim birşey vardır.
1024 ram 512mb ekran kartı çift çekirdek 2,8 ghz şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Yönetici
|
Dil seçeneklerinde Türkçe dili İngilizce olarak ayarlayın. Java ile ilgili bir sorun.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Arkitera Üyesi
|
öncelikle cevabınız için teşekkürler. ama dil seçeneği derken bilgisayrın dilini diyorsanız (sağ alt köşede saatin yanında olan) onu ingilizce yaprım ama olmadı. Nereden nasıl yapacağımı biraz daha açık anlatırsanız çok mutlu olurum, çünkü bu programı bir türlü çalıştıramadım
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Yönetici
|
Windows denetim masası ayarlarında dil ve bölge seçeneklerinden değiştireceksiniz.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Arkitera Üyesi
|
oradan da degistirdim/ hatta baska kaynaklardan okuduugum onerileri de uyguladim ama ne yapsam olmuyor. Cd de sorun var desem o da degil ayni cd den baska bilgisayara yukleniyor. Arkadaslar lutfen bi bilgisi olan varsa paylassin saatlerdir bununla ugrasiyorum... ama olmuyor...
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Yönetici
|
Dil ayarlarını değiştirdiğiniz mesajınızdaki karakterlerden anlaşılıyor
Kurulu olan javayı kaldırın (program ekle/kaldır). Makineyi yeniden başlatın; bir de böyle deneyin. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Arkitera Üyesi
|
onu da denedim olmuyor... ne yapsam olmuyor. yardımcı olmaya çalıştığınız için de size çok teşekkür ederim ama sanırım baan bu programı kullanmak nasip olmayacak....(bu arada gerçekten dil seçimini değiştirdikten sonra yazmakta zorlanmıştım siz de hemen anlamışsınız, ama şimdi normale döndüm...
) |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Arkitera Üyesi
|
Antivirüs vs. Programları Engelleyebilir Devredışı bırakmalısınız, Ayrıca windows oturum açma yetkilerinizi kontrol ediniz.
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Arkitera Üyesi
|
antivirüs programı olarak avast kullanıyorum. Onun engellediğini sanmıyorum çünkü uyarı vermesi lazım. Kullanıcı yetkilerim ise tam hiç bir kısıtlama yok.
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Arkitera Üyesi
|
tam olarak hatanın ne olduğunu göstermek istedim arkadaşlar size. Belki bir arkadaş yardımcı olabilir. ekran yakalayarak aldım hatayı. buyrun ek
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Forum Üyesi
|
Java yı kaldırdığından eminmisin Archicad in her kuruluşunda Javayı kaldırman gereklidir...
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Arkitera Üyesi
|
evet eminim javayı tamamen kaldırıp da denedim ama yine olmadı. Bir sorun var ama bi türlü anlaymadım ne olduğunu...
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Yönetici
|
Kullandığınız windows, vista ise sorun çıkarıyor olabilir.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|