|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar mrbarchicad 10 sürümünü gönderebilir misiniz ya da indirebilecegim bir adres verirseniz sevinirim. bir çok yere baktım ama indiremiyorum ilgilenirseniz sevinirim kolay gelsin herkese ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 01-05-2007 11:10. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba, sayın evrim82 Archicad 10 öğrenci sürümünü http://www.graphisoft.com/community/...ion/downloads/ adresinden indirebilirsiniz. Öğrenci sürümünde muhtelif kısıtlamalar olduğunu unutmayınız. Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar archicad 10 u sitemize ekleyebilirmisiniz.burdan indirelim.birde 3d max ı kullanabilmek için elinizde ders notları varsa bana iletebilirmisiniz.msn adresim acervulus_05@mynet.com
![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
|
Sevgili bahar_05 istekleriniz bizim için adeta emirdir, siz yeterki üzülmeyin, siz sakın kendinizi yorup ilgili linkten archicad'in öğrenci sürümünü yüklemeyin, sakın forumlarda veya internet sitelerinde 3D max ile ilgili ders notları aramayın biz sizin adınıza hepsini arar, bulur, toplar, düzenler, pdf formatında olmadı matbaada basılı formatta size yollarız. Hatta hatta siz hiç kendinizi üzmeyin biz sizin için projelerinizi archicad'de modeller render'ını 3d max'de sizin beğeneceğiniz şekilde alırız. Kolay gelsin !...
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
|
Mistik +1
(Helal olsun)
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Forum Üyesi
|
Archicad Kurulumunda Yaşanan Sıkıntılar
yükleme sorunum var yüklenmiyorrrrrr
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yönetici
|
mevcut yüklü java yı kaldırın
sistemi yeniden başlatın archicad kendi javasını kurup kuruluma başlayacaktır |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
|
-Yukarıdaki yazıya ek olarak-
Eğer şuan archicad 10 yüklü ise üzerine archicad 9 u kuramazsınız.
|
|
|
#24 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba arkadaşlar bana archicad programı lazım eğer bulabileceğim yer varsa yada burda yayınlarsanız iyi olur.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yönetici
|
Tamam.
Nasıl yayınlayalım. Siz bize isteklerinizi bildirin hemen yayınlayalım. Buyurunuz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bedava ArchiCAD Linkleri
ArchiCAD için çeşitli versiyonlar var. Aşağıdakiler işinizi görür umarım:
Not, aşağıdaki siteler için üyelik gerekmemektedir. Ayrıca programların hepsi kullanıma hazır olup hiçbir kurulum zahmetine de gerek yoktur. Güle güle kullanın. ArchiCAD 8.1 (TeamWork) ArchiCAD 9 (Full Pack. with AddOns and Cigraph Plugins) ArchiCAD 10 ve Artlantis Studio bir arada
|
|
|
#27 |
|
Arkitera Üyesi
|
Linkler için teşekkürler ama açamadım...Archicad 9 kullanıyorum fakat mataryel ekleme konusunda problem yaşıyorum.Peyzaş konusunda yeterli malzeme bulamıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum....
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Arkitera Üyesi
|
Archicad Kurulumunda Yaşanan Sıkıntılar
arkadaşlar merhaba
ac 10 u kuramıyorum. javayı uninstall ettim. yeniden denedim - bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra - ama install edemedim. yardımlarınız için teşekkürler saygılarımla seneca |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Forum Üyesi
|
arkadasım.BÖLGE VE DİL SEÇENEKLERİ'indeki türkçe ile ilgili herşeyi ingilizceye çevirirsen ve restart çektikten sonra kurabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Arkitera Üyesi
|
archicad 10 install
verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.
saygılarımla seneca |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|