|
|
#1 |
|
|
Archicad kitabı
Selam, daha önceki mesajlarda archicadi anlatan türkçe bir kitap olmadığını öğrendim, yıkıldım ama sanırım lisanslı yazılımla birlikte bir kitap veriliyormuş. Kurslarla aram maddi ve manevi iyi olmadığı için, kitaba sahip bir arkadaş varsa paylaşmayı yürekten isterim
![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 27-04-2008 15:30. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba,
Sanırım istediğiniz kitaplarla ilgili yardımcı olabilirim. Türkçe sadece 6.0 versiyonunda mevcuttur 6.5 ve 7.0 versiyonları yerelleştirilmediği için arzu ederseniz ingilizce temin edebilirim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
kitapcık
6,0 için türkçe kullanım kitapcığını ederi ve edinme yöntemi hakkında bilgi verebilir misiniz? saygılarımla
En son lumina tarafından düzenlendi : 27-04-2008 15:30. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Re: archicad kitabı
bu kitabın fiyatı ve size nasıl ulaşabileceğimi mümkünse ben de öğrenebilir miyim?
saygılarımla En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 00:53. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
selam!!!!
Eğer archicadle ilgili kaynak bir kitabı nasıl edinebileceğimi bana da iletirseniz sevinirim. ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 00:53. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
izmir deki üniversitelerin (9 eylül / iyte) mimarlık fakültelerinde programlar ve kitapları mevcut
irtibata geçmeyi deneyin. belki yardımcı olurlar |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
archicad kitabı
selam arkadaşlar archicad türkçe kitaba ihtiyacim var bilen duyan gören var mı?
En son lumina tarafından düzenlendi : 27-04-2008 15:31. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
sanırım yakında yayınlanacak.www.archizm.com'dan bir bak istersen....Başka bir bilgi alırsan da lütfen burada yaz...
İyi çalışmalar En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 00:54. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
En son lumina tarafından düzenlendi : 27-04-2008 15:31. |
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
|
bende var cok memnunum
bende var Archicad 9 Doç.dr.Salih Ofluoğlu yazmış Akademya eğitim yayınları Akademya Eğitim Kurumları - ArchiCAD, form.Z, AutoCAD, 3DS Max, Photoshop Kurs Eğitimleri öneririm iyi anlatıyor.
En son lumina tarafından düzenlendi : 27-04-2008 15:32. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
Türkçe ArchiCAD kitabı çıktı
ArchiCAD 9.0 için Türkçe kitap çıktı.
Kitap içeriğini görmek için www.akademya.com.tr adresine tıklayabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben Bahçeşehir Mimarlık Fakultesi son sınıf öğrencisiyim, ve ne mutlu bana ki, bu programı Doç. Dr. Salih Ofluoğlu'ndan öğrendik. Kendisi zaten bu programı anlatan bir kitap yazmak amacıyla görevlendirilmiştir, ve yakın zamanda da bir kitabı çıkmıştır. Size şiddetle öneririm. Zaten belli bir olgunluğa geldikten sonra deneme-yanılma yöntemiyle programı gayet etkili bir biçimde kullanmaya başlıyorsunuz. Bu kitap, sizi o belirtmiş olduğum olgunluğa getirecektir.
|
|
|
#13 |
|
Yönetici
|
efendim
Arkitera'daki arkadaşlarımı çok sevdiğimden http://www.kitapyurdu.com/kitap/defa...&LogID=1814106 umarım bir sorun yaratmış olmam. Not: kitapyurdu sitesiyle organik ya da ticari herhangi bir bağım yoktur.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın Ayasofya nın belirttiği siteden alışveriş yapıyorum ve hiç şikayetim olmadı...ben de bu biligiyi vereyim dedim..
not:ben de oradan kimseyi tanımam :-) |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben de belirteyim bari, o kadar kişi belirtmiş:
Benim de Semih Ofluoğlu ile bir ticari ilişkim yoktur ![]()
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|