|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
daha iyi icin
selam arkadaşlar, archicad ve artlantis te uğraştım. belirteyim öğreniyorum.
kamera açısı dışındaki yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum daha iyi sonuçlar nasıl alabilirim?En son lumina tarafından düzenlendi : 27-07-2007 02:40. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba
![]() eski bir artlantis kullanıcısı olarak yardımcı olmaya çalışayım ![]() ne kadar çok map o kadar çok gerçekçilik kuralı artlantise tam uyar.sen de uydurmuşsun nitekim ![]() ışık olarak spot kullandığında ve gölgelerini yumuşatıp rt si ile oynadığında daha gerçekçi ve pürüzlü gölgeler meydana gelir.(cümle düşük.üzgünüm )haliyle daha sıcak ve güzel olur.orjinal material kütüphanesi edinebilirsen daha iyi sonuç alırsın. buzdoloabına birazcık pürüz ve birazcık yansıma verirsen hoş olur gibi. parke ve btb daha bumplı olsa daha güzel olur gibi. genel olarak aydınlatma kararlı gözüküyor ve bu artlantiste çok kolay bir iş değil.(televizyondaki patlama hariç )tebrik ederim ![]() spot light ile elde edilmiş smooth gölgelere örnek bir imaj yerleştiriyorum.(tabi bu bir dış mekan renderı ama pencere kenarlarnda biraz hissediliyor.hani yardımcı olması açısından)eski bir çalışma.... kolay gelsin...
i want to know god's thought....the rest are details.. En son lumina tarafından düzenlendi : 27-07-2007 02:41. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
öncelikle çok teşekkür ederim sağol. dediğin gibi ışık ayarları insanı kanser eder
sabrına sığınarak birşey daha sormak istiyorum bump ı ayarlamaya çalıştığımda ya cok bozuluyor ya da hiç bozulmuyor bir ayar nasıl tutturabilirim? ve artlantisin ayar ikonları çok sınırlı benim bilmediğim başka bir bölümü ya da ek programı ya da herhangi birşeyi var mı?tekrar sağol En son lumina tarafından düzenlendi : 27-07-2007 02:42. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|