|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
|
3DS to AC9
ArchiCAD te "open" da ya da "gdl objects / open object yerinde de dfx diye bir format bulamadım. Direkt dfx formatını open mı yapacağım ya da bu
Dxf formatı olabilir mi ? En son lumina tarafından düzenlendi : 12-04-2008 02:11. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yönetici
|
Selam
Tartışma ve bilgilendirme iyi gidiyor Katılan herkese teşekkürler yönetici olarak mecburen araya giriyorum. Konu içerik bakımından başlığına uymamaya başladı. KOnuyu açan daha uygun bir başlık ile değiştirebilir mi?. ben müdahele etmeyeyim. Sanki ArchiCAD kullanın kullanmayın iyidir kötüdür tartışması varmış gibi ve bizim forumumuzda böyle sğı konular konuşulmaz da o yüzden. Eğer değişmezse ben değiştirirsem kızmayınız. Mesela ArchiCAD ile başlamak ve diğer programlarla obje alışverişi Ukalalığımı bağışlayın Kolay gelsin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
En son lumina tarafından düzenlendi : 30-04-2007 01:28. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
Selam
Ben de isteyebilir miyim? Mail atarsan sevinirim. Teşekkürler bardas@gmail.com
En son lumina tarafından düzenlendi : 12-04-2008 02:12. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yönetici
|
http://www.graphisoft.com/support/archicad/archiguide/
bir de doküman ekliyorum ama ingilizce diğer dokumanlar sıkıştırsam da buradaki kotayı aştığından maalesef eklenemiyor kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Forum Üyesi
|
Selamlar;
Render için Cinema 4D yi deneyebilirsiniz. C4D nin Archicad dosyalarını import eden bir plugini var bu sayede kolaylıkla ve temiz import sağlanıyor. Gerisi C4D bilginize kalmış. Sevgiler SSA |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
|
Gdl
Merhaba,
Graphisoft "üzülerek" AutoCAD2005 için GDL nesne adaptörünü çıkardı. Artık archicad objeleri aynen autocad'te de parametrik olarak ve malzeme türlerini de algılayarak kullanılabiliyor... Yani.... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
|
Achicad & Artlantis Dueti
Archicad ve artlantiste istediğin renderı sen belirliyorsun sonucta.Kısa sürede ve etkili.Ekteki siluet 3d modellenmesi yarım gun, render olayı ise 3 saat gibi bir sürede render edildi.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Arkitera Üyesi
|
Benim de bir sorum vardı : archicad te çizdiğim projeyi 3dmax e atmak istiyorum,render için.Sanırım 3d max pln formatını tanımıyor;ya da ben tanıtamıyorum
acaba archicad pln dosyamı 3dmax e atmamın bir yolu var mıdır ? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yönetici
|
Archicad 3 boyut penceresi aktifken file menüsünden save as seçeneğine girip kaydetmek istediğiniz uzantıyı 3ds olarak seçin.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|