|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
selam arkadaşlar
kısa süredir archicad 7.0 kullanıyorum ama öğrenmem gereken daha çok şey var. ben profil oluşturamıyorum. örneğin mekana kartonpiyer dönmek istiyorum, başaramıyorum. ayrıca bana önerebileceğiniz bir kaynak var mı archicad konusunda?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
archicad 7 nin içinde goodies klasörü altında profiler diye bir add-on var
basit bir tutorial ile birlikte. yapman gereken tools menüsünde load add-on a girip goodies klasöründen profiler add-on unu eklemek |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba
eğer oluşturmak istediğin sadece kartonpiyer ise duvarları seçtikten sonra ektrasın içinde wall ekstras diye bir seçenek var oradan hem kartonpiyeri hem de süpürgeliği kolayca oluşturman mümkün.kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
archicad
şubat ayında türkçe 9 yayinlanacak. sabir dilerim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
-konu dışı------
yani ne alakası var ki son mesajın archicad ve render ile. Yanlışlıkla yazıldığını varsayıyorum. cevap vermeyin eğer cevap verecekseniz özel mesaj atın bari de konu "archicad 7.0 il profil oluşturma" naşlıklı olduğundan kapanmasın. özel mesaj atmayanın mesajı da bu mesaj da alakası olan yukarıdaki mesajı da silerim. --- konuya devam edebilrisiniz--------
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|