|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
ölçü text seçim sorunu
Merhabalar
çizimdeki ölçülendirme metinlerini yani değerleri özel metin olarak değiştirmek istiyorum ama bir türlü bu ölçülendirme metinlerini seçemiyorum seçim yaptığımda ölçülendirmeyi tüm seçiyor.Sadece metini değiştirmem için ölçülendirme metnini nasıl seçili hale getirebilirim.İnanın bir ölçülendirme metnini seçip değiştirmem tam 15 dakikamı aldı.Tüm alternatifleri denemedim, text aracını seçip ctrl+A yaptım seçmedi, seçim aracı ile ölçüyü seçip shift tuşu ile denedim yine olmadı.Pratik bir yolu olmalı.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunarım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Text aracını aktif hale getirin. Ölçü çizgisi üzerinde, değişiklik yapmak istediğiniz ölçü değerinin sol alt köşesinde tutma noktasını arayın (tik çıkacak). Değeri seçtiğinizde text aracı ayarlarını açın. Custom value seçeneğinden istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ek olarak, ölçü değerini daha rahat seçmek için, seçim aracındaki mıknatıs fonksiyonunu (quick selection) açabilirsiniz. Böylelikle değerin üzerinde herhangi bir yerine tıklayarak da seçim yapabilirsiniz.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|