|
|
#1 |
|
|
ArchiCAD 11
Merhaba;
Autocad ten ArchiCAD 11'e proje aktarırken program bug verip kapanıyor.bilgisayarımın konfigürasyonu yeterince iyi farklı bir bilgisayarda açamayı denediğimde açılıyor...Bunun nedeni ne olabilir...Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
sayın berrak merhabalar.. Sanırım benim archicad 11 kurulumunda sorun başlıklı konuma sizde cevap yazmıştınız. Şimdi de sizin başka bir sorunla karşılaştığınızı görüyorum. Sanırım bu archiCad bizleri hem kurulum hem de kurulum sonrasında baya bir uğraştıracağa benziyor..
Umarım çözersiniz Saygılar... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
merhaba mavibeta; ben archicad ile ilgili problemimi çözdüm proje autocad ile çalışılırken zarar görmüş bu yüzden archicad içerisinde açmakta sorun yaşandı..
bu arada söylemeden geçemeyeceğim ben archicad ile çalışmaktan çok memnunum![]() En son rtheme tarafından düzenlendi : 19-05-2008 01:38. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
... bende o programı kullanarak memnun olmak isterdim ama olmadı işte kader... içimde kaldı resmen ya saplantı oldu![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Selam mavibeta amacım nisbet yapmak değil
Senin sanırım ArchiCAD ile ilgili birçok sıkıntıların var... Elimden geldiği kadar bu platformda yardımcı olmaya çalışırım....İyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok teşekkür ederim berrak ama daha programı bilgisayara bile kuramadım. Çalıştıramamak dışında başka hiç bir problemim yok şimdilik
Teşekkürler...En son lumina tarafından düzenlendi : 31-03-2008 15:22. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
selam ben günay yürüme özürlüyüm çizime merağım var archicad 11 kullanıyorum internet üzerinden eğitim almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
ingilizce yi ne derecede biliyorsun bilmiyorum ama nette video eğitim setleri var. ayrıca helpden ulaşabileceğin pdf formatındaki kitap da oldukça yararlı olacaktır...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|