|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
merdivenin iki boyutta kesilen üst kısmı göstermesi
merhaba arkadaşlar stair maker ile oluşturduğum merdiven iki boyutta iken aşağıdaki gibi görünüyor oysaki ben kesme çizgisinin üst kısmının kesikli olmasını istiyorum archicad içerisindeki kendi kütüğhanesinde bulunan merdivenlerde bu secenek var acaba kendi oluşturmuş oldugum merdiveni iki boyutta aşağıdaki resimde olduğu gibi gösterebilirmiyim yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler...
aşagıdaki resimde benim oluşturduğum merdiven modeli var ve iki boyutta merdiveni kesen çizginin üst kısmının kesikli çizgiler ile gösterilmesini istiyorum [IMG] aşağıdaki resimde de ayarlarım var [IMG] aşagıdaki bu resimdeki gibi olsun istiyorum paintte ancak boyle çizebildim ![]() [IMG] [/IMG]bu asagıdaki resimde de archicadin kendi merdiven kütüphanesinin 2d secenekleri var bunlardan biri gibi gösterebilme şansım var mı? [IMG]
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
sayın mimar zahit yaptığınız merdivenin ayarlar kısmında parametreler seçeneğinin en üst kısmıda kat duyarlılığı ad adlı bir seçenek var karşısında bir kutu ve kutu içinde bir tik var.bu tik işaretini kaldırırsan merdivenin istediğin şekilde görünür.saygılarımla
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
mimkar kardes vermiş olduğunuz cevaptan dolayı çok teşekkürler fakat istediğim tam olarak yukarıdaki vermiş olduğum son resimdeki gibi olmasını sağlamak yani merdiveni kestiğimiz kısmın üst tarafı kesikli çizgilerden oluşacak yanıtlarınız için tekrar tşkler...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|