|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
İzmir'de Archicad kursu arıyorum
izmir'de özel de olabilir ama programı tam anlamıyla ögretebilecek kurs arıyorum .(mimarlar odası hariç) şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
cvp
sanırım mimarlar odası kurs veriyor.. odayı arayıp bilgi alabilirsin..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
![]() |
Mimarlar odası hariç diye not düşmüş arkadaşımız. Refleks cevaplar yerine biraz daha yazılanları okuyarak samimi karşılıklar üretmek daha uygun olacak öteki türlü "mesaj skoru" izlenimi yaratılıyor. Bir de "cvp" gibi bir kısaltma kullanmamanızı tercih ederiz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
istersen bir arkadaşımın gittiği kursu kendisinin, telefon numarasını sana ileti yolluyarak ulaştıra bilirim. burada etkin olarak max i öğrendiği gibi aynı zamanda sıkı dostluklar edindiğinide biliyorum. hatta işin komiği bir süre sonra birlikte iş almaya falanda başlamışlardı. bence her şekilde birileri max öğrete bilir ama yaşam alanının düzgün genişletilmesi lazım diye düşünüyorum. reklam olur diyede burada bir firma ismi söylenmesinide uygun bulmuyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
![]() |
İlginiz ve önerileriniz için teşekkür ederim. Telefon numarasını bana mail atarsanız sevinirim ;fakat mimarlıkla ilgili öğretim veren yerlerin adlarını gerçekten hakediyorlarsa adlarının geçmesinde bir sakınca görmüyorum.İlginiz için tekrar teşekkür ederim.Aşağıda mail adresimi veriyorum.
(Hotmail is now Windows Live Hotmail. Free e-mail with security by Microsoft.) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
![]() |
Konu başlığı archicad kursu iken nasıl oluyor da max kurslarına sıçrama yapılıyor anlamak mümkün değil.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|