|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Archicad Eğitimi
Merhabalar.Ben Archicad programını yeni öğrenmeye başlıyorum.İnternette bu konu ile ilgili eğitim vidyoları var mı?
Bu konuda yardım ederseniz sevinirim. En son lumina tarafından düzenlendi : 17-05-2007 15:18. Nedeni: ................ |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
archicad in kendi help dosyalarına ve pdf manual ına bakabilirsiniz. ayrıca forumdaki archicad başlığı altında biraz mesai yaparsanız işinizi görecek bilgilere ulaşmanız mümkün.
http://forum.arkitera.com/114-archicad |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
sanırım haklısınız.
Biraz araştırma yaptım ve archicad 9 eğitim kitabı çıkmış türkçe olarak Türkçe ArchiCAD kitabı içeriği bu linkten kitabın içeriğine ulaşılabiliyor.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
neden archicad düşünüyosunuz?
belki modellemede biraz daha mimari olabilir ama görselleştirmede max vs programlar çok daha iyiler... ben yerinizde olsam başlamışken 3d max ya da o tarz programlarla başlardım... En son lumina tarafından düzenlendi : 08-05-2007 16:35. Nedeni: ii > iyi |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
peki neden ALLPLAN ya da İDECAD değil?
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
evet bu tarz populer yazılımlar da kullanılabilir...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
archicad ve 3ds max en iyisi
piyasada en çok rağbet gören ve mimarlarda en çok aranan program 3ds max, ondan sonra gelen en başarılı program archicad bence, kullanımı kolay gözüksede tasarım açısından kullanıcıyı zorlayabiliyor, kütüphaneniz geniş ise hazır obje kullanımı ile çok iyi işler çıkarılabilir fakat iyi donanımlı bir bilgisayar lazım, kendiniz obje yaratırken biraz zorlayan bir programdır.. archicad de çizdiklerinizi artlantis de render alarak en iyi sonucu elde edebilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
neden ac
çünkü Archicad user friendly diye tabir edilen kullanımı kolay mimari çizim programıdır.
idecad Archicad i takip eden yerli bir yazılımdır. Helal olsun bizlere ama çok yollumuz var daha. Allplan kullanım karışıklığı sebebiyle Amerika pazarına bir türlü giremedi. Oraya satamazsan işin zor demektir. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|