|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
autocad den archicade
merhaba arkadaşlar ben autocad de bir masa tasarladım bunu archicad 9 da kütüphanede bir masa olarak nasıl kaydederim lütfen yardım edin
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
autocadde ücüncü boyuttayken dxf formatında kaydet. Ve archicadde (file _ GDL object _ Open object) _ dxf dosyasını ac. acılan pencereyı kapatıp kaydettiğinde archicad kütüphanesinde kunlanmaya hazır hale getireceksin. kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
teşekkürler sorunu çözdüm
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
bunun için özel gdl programlarıda var. Ücretsiz olarak indirebilirsiniz. autocade tool olarak geliyor ve daha ayrıntılı olarak oluşturabiliyorsunuz gdl leri. interbette Gdl_object adapter diye aratırsanız bulursunuz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Sevgili mkdemirhan, bahsettiğiniz program Autocad'de hazırlanan bir objenin Archicad'de obje dönüşümünü olanaklı kılan bir program değildir. Bahsettiğiniz program Autocad kullanıcılarının Archicad objelerini tüm parametrik özellikleri ile kullanabilmesi için hazırlanmış olan bir programdır. Kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
archicad
internetten archicad10 indirebileceğim site varmı? elimde archicad 7 var, 7 ile 10 arasında fark çok mu bilgilendirirseniz memnun olurum.(bilen arkadaşlar)
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Sayın Şeyda konu dışı oluyorsunuz.
Konu içine bu şekilde dalamazsınız. ArchiCAD 7'yi satın aldığınız yere de danışabilisiniz. Budur.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
archicad 9 da add-ons manager dan search for more add-ons a basıp archicad klasörü içinde goodies 3d studio in add-on u bulun. böylece extras menüsünden ulaşabileceğiniz 3ds uzantılı objeleri gdl objesine çevirebilecek bir eklentiniz olacak. kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
masa için bu şekilde olabilir ama bir helikopteri archiye taşımaya çalıştığımızda neredeyse tanka dönüşüyor
Buna bir çözüm varmıdır... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mesela, güncel bir ArchiCAD versiyonu kullanmak sizin işinizi görebilir. Bu arada, en son kaç sene önce ArchiCAD kullandınız? 15? 20?
|
|
|
#12 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yönetici
|
Henüz ac11 versiyonu ile mesaim olmadı ama tanıtım videolarından izlediğim kadarıyla temel olarak 10 versiyonu gibi çalışıyor. Dolayısıyla, daha önce goodies klasöründe gelen eklentileri, archicad açıkken help menüsünden archicad goodies seçeneği ile Graphisoft'un ilgili sayfasına bağlanıp eklentileri oradan indirmek gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
8,1den yukarıya gitmedim ..üst versiyonlarda bu sorun yok mu diyorsunuz yani...Merakınızı gidermek için söylüyorum ben sıkı bir archicad kullanıcısıyım...en son 15 20 sene değil de 15 20 dakika diyebilirsiniz...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|