![]() |
|
|||||||
| Ankara Başkent Ankara'nın gündeminden sıcak haberler, gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 | |
|
Forum Üyesi
|
melih gökçek'ten "şaka gibi" hayaller
aşağıdaki haber bugünkü radikal'in (24 şubat) ana sayfasında yer alıyor. anlaşılan önümüzdeki yıllarda epey eğleneceğiz...
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
kanal
6 aydır çankayada bir mahallenin pis su kanali için ASKİ ye 2 kere dilekçe vermeme rağmen mahallenin kanalı(300 mt.) hala döşenemedi peki bu atıklar nereye gidiyor diye sorarsanız ankaranın 2. büyük vadisi ve ilerde rekreasyon alanı olacağı söylenen imrahor vadisine..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
disneyland ankara
Arkitera yetkilileri uyuyor mu? Bu habere nasil kayitsiz kaldindi...
![]() http://www.radikal.com.tr/veriler/20...ber_107251.php Dun aksam TV8 deki sahane animasyonlu tanitimindan sonra Melih Gokcek'in projelerini arkitera proje bolumunde gormek istiyorum diye kucuk bir talebim olacak sizlerden. Hatta daha da iyisi mumkunse archimeet toplantilarindan birinde konuk alabilir misiniz kendisini? Bir Ankara'li olarak artik Ankara'da yasamadigima uzulsem mi sevinsem mi bilemiyorum... Herkese bir saka, bir ruya gibi geliyor saniyorum butun bunlar ama ya uyanamazsak uykumuzdan... Butun bu projeler sizi kesmediyse asagidaki linkten kendisine bizzat siz de proje onerilerinizi birakabilirsiniz. http://www.melihgokcek.net/melih.php...fec99d52fa710b
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Kim yetişir İ.Melih Gökçek'eNe yapıp edip pozisyonunu korudu, parmak ısırtan İ.Melih Gökçek olsun bundan böyle ![]()
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
İki konu birleştirildi.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|