![]() |
|
|||||||
| Ankara Başkent Ankara'nın gündeminden sıcak haberler, gelişmeler... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Anafartalardaki bomba hepimizin yüreğine düştü
Masum halkı hedef alan, her ne amaçla yapılmış olursa olsun bütün eylemleri lanetliyorum.
İnsanların yaşadıklarına şahit olmak , onların korkularını yıkılmışlıklarını paylaşmak bir kere daha yüreğimizi parçaladı. Zaman geçtikçe acı bilanço daha da ortaya çıkıyor. Ölenlerin ardın da bıraktıkları, yaşam serüvenlerini hikayelerini duydukça bir kez daha yüreğimiz parçalanıyor. Olay yerine yaklaşabildiğim kadarıyla çekebildiğim amatör görüntüleri sizinle paylaşıyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Saldırının izleri silinmeye çalışılıyor !...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bu vahşetleri yapanlar katillerdir...
Saygıdeğer Thelion;
Bu vahşeti yapanlara, bunları bir şekilde dolaylı ve örtülü savunanlara sorarsanız, İnsan hakları ve Demokratikleşme değerlerini ve Emperyalist ülkelerin destekledikleri kurumların değerlerini ve söylemlerini kendilerine siper edeceklerdir, Bunları yapanlar, Ne insan hakları değerlerine, Ne de Demokratik değerlere ve birey olmayı haketmektedirler, bunların emir aldıkları merkezlerin de bir sürü satılmış cani dolaşmaktadır inlerinde... Tabiki bu kalleşçe eylemlerin son bulması için de, insanlık dışı katil canilerin ve onlara bu emirleri verenlerin yok edilmesini gerektirmektedir...
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sayın cbekleyen
Elbetteki bu üzücü olayın oluşumu ve siyasal , toplumsal yansımaları üzerine çok çeşitli incelemeler , tartışmalar yapılabilir. Ama forumda bunu tartışırsak sanırım konu kapatılır. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Öncelikle geçmiş olsun,
Kaybettiklerimize de Allah'tan rahmet dilerim... Bu duruma mesleki açıdan yaklaşmak adına aklıma gelen bir soruyu tartışmaya açtım, fikirlerinizle katılımınızı bekliyorum... saygılarımla... Patlama ve Doğal Afetlere Dayalı Giydirme Cehpe Sistemleri
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|